Znana igralka navdihuje s slikami nepobritih pazduh

21. april 2023

Znana igralka navdihuje s slikami nepobritih pazduh

21. april 2023
Foto: Instagram @rachelmcadams1

Igralka Rachel McAdams je na svojem nedavnem fotografiranju zahtevala, da ostanejo slike čim bolj naravne.

Rachel McAdams se je na svojem najnovejšem fotografiranju odpovedala lesku in glamurju – no, nekako tako. Za najnovejši niz fotografij, ki jih je objavil Bustle, je igralka in zvezdnica prihajajočega filma Are You There God? It’s Me Margaret. zahtevala le minimalno retuširanje fotografij in se pri tem odločila, da bodo njene dlake pod pazduhami na ogled v celoti.

V intervjuju je McAdams spregovorila o svoji odločitvi, da pokaže določene vidike svojega trenutnega telesa, ki je nastalo po rojstvu dveh otrok. Poudarila je, da je želela ponuditi bolj realističen pogled na svojo telesno podobo, medtem ko je bila oblečena v lateks in čipke.

Foto: Instagram @rachelmcadams1

“Na tem fotografiranju sem nosila spodnje perilo iz lateksa,” je povedala o fotografijah. “Vendar sem tudi rodila dva otroka. To je moje telo in mislim, da je zelo pomembno, da se to pokaže svetu,” je dejala. “V redu je, da se trudiš izgledati čim bolje, da delaš na tem in da si zdrav, vendar je to za vsakogar drugače.”

Rachel je leta 2017 pozirala za revijo Girls. Girls. Girls in kmalu za tem objavila sliko sebe s prsno črpalko. “Všeč mi je ta primerjava lepote, glamurja, fantazije in nato resnice,” je o tej fotografiji povedala za Bustle.

Foto: Instagram @rachelmcadams1

McAdams je spregovorila tudi o dveletnem premoru v igralski karieri in povedala, da zdaj tega ne obžaluje, vendar je v preteklosti dvomila o svoji odločitvi. Dejala je, da je zamudila kar nekaj projektov, kot so Hudičevka v Pradi, 007 – Casino Royale, Misija: Nemogoče 3, Iron Man in Ujemite Smarta.

“Počutila sem se krivo, ker nisem izkoristila priložnosti, ki se mi je ponudila, saj sem vedela, da sem v tako srečnem položaju. Vedela pa sem tudi, da se to ne sklada z mojo osebnostjo in s tem, kar sem potrebovala, da sem ostala pri zdravi pameti,” je dejala. “Vsekakor je bilo nekaj tesnobnih trenutkov, ko sem se spraševala, ali sem vse to zavrgla in zakaj to počnem? Minila so leta, da sem razumela, kaj sem intuitivno počela.”

Avtor
Piše

M. V.

Style. Več novic

New Report

Close