K. F. / 11. november 2022

Znana vplivnica za Mango ustvarila ultimativno party kolekcijo

Po dolgi pripadnosti skupini #MangoGirls je urednica, stilistka in vplivnica Camille Charriere ustvarila kolekcijo za špansko high street znamko – gre za party kolekcijo, namenjeno prazničnim trenutkom in večernim izhodom.

Celotna zgodba se je začela z njeno poroko, saj je njena čipkasta prozorna poročna obleka sprožila plaz odzivov na družbenih omrežjih, prav vpliv te obleke pa so pri Mangu odločili izkoristiti v okviru sodelovanja s Camille.

Foto: Mango
Foto: Mango

Kolekcija, ki privablja poglede

Navdahnjena z modelom, ki ga je nosila na poroki, pa tudi s priljubljeno estetiko Y2K, ki je del njenega vsakdanjega stila, je Camille ustvarila kolekcijo, ki bo zagotovo zadovoljila okus generacije Z, pa tudi milenijcev, ki so nostalgični po modi iz zgodnjih 2000-ih.

Kapsulno kolekcijo sestavlja kar 60 kosov, vključno s torbicami, nakitom in čevlji, vsak model pa nosi dozo hladnega in drznega stila, po katerem je vplivnica znana. Od bleščic, čipk in umetnega krzna, do leopardjega potiska – to je kolekcija izrazitih kosov, s katerimi boste opaženi, kamor koli greste.

Foto: Mango

Drznost in eleganca

Vodilna misel pri nastajanju kolekcije je bilo ustvarjanje brezčasnih kosov, zato ne preseneča, da linija Camille x Mango vključuje slip obleke, satenasta mini krila in obleke z bleščicami – kreacije, ki so jih nosile žurerke v devetdesetih in ob začetku tisočletja, vendar so znova v trendu.

Nas so še posebej navdušili elegantni kosi, kot so dolg plašč iz umetnega krzna, žametni kostim, črne črtaste hlače, črtasta srajca in volnen plašč, vse tiste, ki rade ustvarjate drznejše videze, pa bodo navdušil bodiji in topi, okrašeni z drobnimi kristalčki, ki se lahko nosijo pod jakno.

Foto: Mango
Foto: Mango

Cene se pričnejo pri 19,90 evrov za nakit in tope, za torbice je treba odšteti okoli 39 evrov, med najdražje kose pa spadajo plašči in jakne iz žameta s ceno 238 evrov.

Kje kupiti?

Kolekcija Mango x Camille Cherierre je na voljo na spletni strani Mango.com.

Avtor
Piše

K. F.

New Report

Close