Tako so se znane slovenske vplivnice zabavale v Milanu

31. maj 2022

Tako so se znane slovenske vplivnice zabavale v Milanu

31. maj 2022
Foto: Instagram

Pretekli vikend je v prestolnici Italije potekala podelitev nagrad znane spletne trgovine, na katero je bila povabljena tudi množica najbolj znanih slovenskih vplivnic. Kaj so oblekle za ta svečani dogodek?

Tjaša Kokalj Jerala je izbrala dolgo bleščečo obleko na en rokav, ki se je lepo podala k njenim kratkim platinasto blond lasem.

“Čeprav sem v Milanu samo za 24 ur, bo milansko vzdušje na mojem Instagramu še vsaj dva tedna!” je zapisala ob fotografiji. Idilične kulise italijanske prestolnice je namreč izkoristila za fotografiranje svojih mnogih modnih outfitov.

Na zabavi, kjer je mrgolelo vplivnežev z vseh koncev sveta, je bila tudi Lea Filipovič, javnosti bolje znana kot Lepa Afna. Za dogodek je oblekla komplet belega suknjiča in hlač ter videzu dodala živo rožnato šminko iz njene nove kolekcije. “Samozavest naredi vsak outfit dober!” je zapisala ob sliki. Se popolnoma strinjamo!

Za belo se je odločila tudi Katarina Benček, ki je v dolgi bleščeči obleki z visokim razporkom pozirala sredi ene najbolj znanih milanskih nakupovalnih galerij. “Ne pustim se motiti, samo v miru opravljam svoje delo,” je zapisala, na dogodku pa ugotovila, da je v primerjavi z drugimi oblečena preveč elegantno.

Katarina, ne skrbi, saj veš, kako je pravil Oscar Wilde – nikoli ne moreš biti predobro oblečen ali preveč izobražen.

V Gallerii Vittorio Emanuele II je pozirala tudi Nina Retar, ki je za dogodek oblekla kratko belo obleko z volani. “Življenje je lepo,” je na kratko povzela svojo italijansko izkušnjo.

Lara Begič je očarala v kratki zeleni obleki, s katero je imela kar nekaj preglavic. “Ugotovila sem, da sem naročila premajhno številko, zato sem jo morala menjati za večjo. Mislila sem že, da je ne bo, pa je prispela samo nekaj ur pred dogodkom,” je razlagala na svojih Instagram zgodbah.

“Ker je bila zmečkana, sem jo hotela zlikati, ampak je likalnik na njej pustil madež! Na srečo se ne vidi, obleka pa je žal zaradi tega še vedno malo zmečkana. Prosim, ne ozirajte se na to,” je dodala. Vau, koliko drame z eno obleko! A na srečo se je na koncu vse dobro izšlo in Lara je bila v njej videti naravnost čudovito!

Za živahno barvo se je odločila tudi Gaja Prestor, ki je blestela v živo rumeni opravi. Med modnim dogodkom se je najbolj razveselila tortelinov s sirom in znanega manekena Mariana Di Vaia, s katerim je hitro naredila še eno fotografijo.

Pester večer je končala v milanskem studiu za tetoviranje in se v Slovenijo vrnila z novo tetovažo na prsnem košu. Pogumno, ni kaj!

“Princesa je prispela!” je na Instagramu svoj prihod napovedala Nataša Mernik, ki se je odločila za nežne pastele. Večer je preplesala v svetlo zeleni obleki iz tila.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close