Na računu ima milijone, a svoji družini tega ne privošči

22. februar 2024

Na računu ima milijone, a svoji družini tega ne privošči

22. februar 2024
Foto: Instagram @cillianmurphyofficiall

Na računu ima milijone, a svoji družini tega ne privošči

22. februar 2024
Foto: Profimedia

Cillian Murphy je razkril, da se težko spopada s slavo. Njegova družina je povsem izolirana od tehnologij in v hiši nimajo ne telefona niti internetne povezave.

Cillian Murphy, ki je ta mesec prejel bafto za svoje igralske dosežke, le redko razkrije podrobnosti iz svojega zasebnega življenja. Pred kratkim je celo priznal, da sovraži slavo in se sramuje svojega bogastva. Zvezdnik filma ‘Oppenheimer‘, ki je dodal zajetno vsoto na njegov že tako impresiven bančni račun, je ta trenutek eden najbolj iskanih igralcev, a kljub temu ostaja neverjetno skromen.

Cillian se je vrnil v staro hišo na Irskem in živi zelo mirno življenje z ženo in dvema sinovoma. Kar pa preseneča pa je dejstvo, da se njihova družina izogiba uporabe tehnologij v družinskem domu. V hiši nimajo telefona ali internetne povezave, niti mobilnega telefona. Verjetno ni treba posebej razlagati zakaj.

Foto: Profimedia

Producentka filma ‘Oppenheimer’, Emma Thomas, ki je tudi žena režiserja Christopherja Nolana, je razkrila: “On je najbolj analogna oseba, kar si jih lahko predstavljate”. Razkrila je, da ga je nekega popoldneva neuspešno poskušala poklicati na njegov dom, da bi mu povedala, da je dobil glavno vlogo v filmu.

Družinski človek s srcem

Od leta 2004 poročen je poročen z Yvonne McGuinness, ki jo je spoznal po enem od nastopov njegove rock skupine leta 1996. Par že od prvega dne živi umirjeno življenje in se v vsakdanjem življenju izogiba pozornosti javnosti. Živita na Irskem skupaj s sinovoma Malachyjem in Aranom v čudoviti stari hiši, za katero naj bi vključno s prenovo porabil 1.7 milijona evrov.

Foto: Instagram @cillianmurphyofficiall

Medtem ko je Cillian v intervjuju povedal, kako mu je podpora njegove žene pomagala pri njegovi karieri, je dejal: “Ravnovesje med poklicnim in zasebnim življenjem je težko. Imam odlično ženo in tega ne bi mogel storiti brez nje in njenega razumevanja. Ampak to je boj. Mislim, da je to borba za vsakega zaposlenega očeta, ker ga delo žre. Moje delo me resnično razjeda.”

Cillian je spregovoril o tem, kako se spopada z bogastvom: “Res sem srečen. Včasih mi je nerodno. Jaz sem samo igralec. Obstajajo zdravniki in medicinske sestre ter številni drugi ljudje, ki opravljajo različna dela.” Dodal je, da so igralci preplačani in da je “lepo, ko si dobro plačan, ko si mlad in bežiš od bede, ampak takoj začutim katoliško krivdo. Mislim, da si ne zaslužim takšnega bogastva.” Ni kaj, skromnost je lepa čednost.

Avtor
Piše

Katja Štravs

Style. Več novic

New Report

Close