Zvezdnica zaradi uporabe botoksa na intervjuju jokala

15. september 2023

Zvezdnica zaradi uporabe botoksa na intervjuju jokala

15. september 2023
Foto: Profimedia

Zvezdnica zaradi uporabe botoksa na intervjuju jokala

15. september 2023
Foto: Instagram

Pop pevka Ariana Grande, ki je prepoznavna visoko spetih laseh in še bolj visokem glasu, je v joku priznala, da si je v ustnice vbrizgala polnila.

Pop pevko so premagala čustva, ko je v posnetku lepotnih skrivnosti revije Vogue razkrila, da ne čuti več potrebe po uporabi botoksa in polnil. Ob razkritju svoje izkušnje z uporabo botoksa in zakaj ga ne uporablja več, se je razjokala in razkrila, da ne čuti več potrebe po uporabi kozmetičnih injekcij.

Foto: Instagram

Med ličenjem je na posnetku dejala: “V preteklih letih sem imela na tone polnil za ustnice in botoksa. Leta 2018 sem prenehala, ker se mi je zdelo, da je tega preveč. Zdelo se mi je, da se skrivam.” Nepričakovane solze je pojasnila z dejstvom, da ji je lepota dolgo časa pomenila skrivanje.

“Z leti sem ličila uporabljala kot preobleko ali nekaj, za čimer sem se skrivala,”

je priznala Grande in dodala, da je na podoben način uporabljala tudi znamenito pričesko.

V videu je spregovorila o tem, da je bilo težko spremljati vse komentarje o njenem videzu, še posebej pri rosnih sedemnajstih letih. Z dvigom samozavesti je tudi njen videz postajal vse bolj umirjen.

“Ne maram več, da je namen prekrivanje,” je povedala za Vogue. “Zdaj o tem razmišljam kot o izražanju sebe in poudarjanju tega, kar je tu. Naš odnos do lepote je tako oseben, da se tukaj pogovarjamo o lepotnih skrivnostih, mar ni skrivnost v tem, da se vsi želimo le počutiti najbolje in biti ljubljeni?”

Pevka ne izključuje invazivnih kozmetičnih popravkov v prihodnje, a prav tako ne obsoja tistih, ki uporabljajo botoks in polnila. “Vsakemu po svoje, karkoli vam daje občutek, da ste lepi, to podpiram, a vem, da sem bila sama kot, oh, želim videti svoje zaslužene linije joka in nasmeha,” je pojasnila.

“Upam, da bodo moje linije nasmeha vedno globlje in globlje. In se vedno bolj smejim in mislim, da je staranje lahko tako čudovita stvar.”

Dobitnica nagrade grammy je izrazila tudi željo, da bi bili ljudje v prihodnje odprti glede takšnih tem. “Ali si bom čez 10 let morda dala narediti facelift? Morda, ja! Ampak to so le misli, o katerih bi morali imeti možnost razpravljati,” je dejala. “Če sedimo tukaj in se pogovarjamo o lepotnih skrivnostih, pa dajmo vse to razkriti.”

Avtor
Piše

Katja Štravs

Style. Več novic

New Report

Close