Kristin Davis pravi, da je bila "neusmiljeno zasmehovana" zaradi uporabe polnil

13. junij 2023

Kristin Davis pravi, da je bila "neusmiljeno zasmehovana" zaradi uporabe polnil

13. junij 2023
Foto: Profimedia

V nedavnem intervjuju je razkrila, da so se je komentarji na račun njenega videza močno dotaknili in da je zaradi njih celo jokala.

Priljubljena igralka Kristin Davis, ki jo najbolje poznamo kot Charlotte York iz serije Seks v mestu, je pred kratkim odkrito spregovorila o svojem odnosu do botoksa in polnil.

Ker se je pred dobrim letom in pol spet vrnila na televizijske ekrane s serijo In kot bi mignil …, nadaljevanjem Seksa v mestu, in se po dolgih letih ponovno izpostavila, so ljudje hitro opazili njen spremenjen videz.

No, obregnili so se tudi ob glavno junakinjo Sarah Jessico Parker, a iz nasprotnih razlogov – Sarah so kritizirali, ker se je postarala preveč naravno, Kristin pa, ker si je pomagala s polnili.

Kristin, Sarah Jessica in Cynthia v seriji In kot bi mignil … (Foto: Profimedia)

“Na začetku zelo zaupaš zdravnikom”

Kristin je zdaj za britanski The Telegraph prvič spregovorila o teh kritikah in dejala, da so jo ljudje “neusmiljeno zasmehovali”, ker si je drznila postarati se pred očmi javnosti. “Težko se je ves čas soočati s svojim mlajšim jazom,” je dejala in priznala uporabo botoksa in polnil.

“Poskusila sem polnila in bilo je dobro, ko pa sem to naredila naslednjič, ni bilo več dobro. Morala sem jih dati razgraditi, nato pa sem bila neusmiljeno zasmehovana. Ob tem sem veliko jokala, bilo je zelo stresno.”

Foto: Profimedia

Delila je tudi svojo negativno izkušnjo s polnili za ustnice, pri čemer je razložila, da ji nihče dolgo ni povedal, da ni videti dobro. “Na srečo imam dobre prijatelje, ki so mi sčasoma povedali. Stvar je v tem, da se pred ogledalom ne nasmihaš samemu sebi. Kdo se smehlja sam sebi v ogledalu? Nori ljudje.”

Zdaj pa je nekoliko spremenila svoj pogled na staranje in ni več tako močno odločena, da se mu upira. “Ne morem več dohajati,” je priznala in dejala, da nima več časa za to. Spoznala je, da na začetku “zelo zaupaš zdravnikom, nato pa te ljudje krivijo, ko gre kaj narobe.” Kot da bi se “sama zbodla z iglo,” je še dodala.

Serija In kot bi mignil … se z drugo sezono vrača junija letos, z njo pa na kratko tudi Kim Cattrall in njen legendarni lik Samantha Jones.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close