So vas že kje zasačili?
Pozdravček vsem,
Forum spremljam že kar nekaj časa in te teme še nisem zasledil. Zdi se mi, da zna biti kar zanimiva. Torej – so vas že kdaj zasačili med seksom ? Tu mislim na nepovabljene goste, kot so npr. starši, bratje sestre, tete, strici …
Ja, naju je enkrat ujel moj stric, ko sva seksala v kopalnici med praznovanjem nekega družinskega praznika. V naraščajoči pohoti sva pozabila zakleniti vrata. Še zdaj se spominjam njegovega izraza na obrazu … a vrat kar ni in ni zaprl, kar obstal je tam in strmel v naju.
Kasneje je povedal, da je bil kar v šoku. No, midva tudi. Še danes se nasmejimo ob tem pripetljaju.
No, kaj pa vi?
tudi naju je zasačil… popoln tujec, ko sva izvajala paritveni obred na domnevno samotnem koncu v naravi – seveda se je izkazalo, da ni bilo samotno :))). zdaj se smejim temu, kako sva hitela vlečt gor hlače, takrat pa sem se hotela ugreznit v zemljo. madona mi je bilonerodno. v vsej nerodnosti pa še hlače niso hotele nikakor gor, ker sva bila prepotena, moje hlače pa ozke :))) adijo pamet. še zdaj me zvijwe, ko se spomnim. se pa že laže smejim pripetljaju.