danes gledam v karte, vprašajte
Kdaj bon spet seksal? Ali se kdaj sploh bom?
Karte mi kažejo, da vam trenutno slabo kaže, ampak je še odprta možnost za spolnost. Izboljšati boste morali zdravje in skrb za telo, vidim, da je pri vas nekaj takih težav in vas to ovira pri nasprotnem spolu. Nimate pa uroka, tako da je veliko v vaših rokah.
moč vesolja, 18.01.2024 ob 19:07
Sem v hudi dilemi. Potegujem se za novo sluzbo. Imela bi priblizno enako placo kot sedaj, vendar na sedanjem delovnem mestu v prihodnosti obstaja moznost precej visje place. Pa se to, zdajsnje delo me vec ne osrecuje. Ali bi na novem delovnem mestu bila bolj zadovoljna?
Menjajte čimprej, karte mi kažejo, da vas bodo celo na starem delovnem mestu želeli nazaj, tako da opcija za nazaj bo vedno, čeprav si tega sploh želeli ne boste, takrat boste imeli jasno in enostavno odločitev in ne boste več v dilemi. Morate pa narediti prvi korak, torej menjavo
Hvala za odgovor. Ste mi res pomagali pri odlocitvi.
Moč vesolja,
zakaj pa mene vedno izpustite?
Imam tako slabe karte?
Ja, prav ste slutili, pri vas je neka slaba energija, žal ne morem pogledati pri vas, ker imate nek urok in bi še mene nalezlo. Najti morate jajce z dvema rumenjakoma, skuhajte v skodelici na 50 sekund v mikrovalovki, pojejte brez soli ali popra. Potem trikrat vesolje zaprosite za odstranitev uroka v razmaku 3 x 5 minut in pridite nazaj ponovno vprašat, potem vam lahko napovem prihodnost. Do takrat so moje roke zvezane.
Kaj pa sedaj? Je bolje?
Ljubezen, bo še kdaj?
Hvala in lp
Ljubezen, bo še kdaj?
Hvala in lp
Ljubezen bo, ko jo boste najmanj pričakovali, zdaj ste preveč fokusirani na to in odganjate prave vesoljske energije. Zaposliti se morate na drugih področjih in vesolje vas bo nagradilo z ljubeznijo, 81 % verjetnost mi kažejo karte, v tem primeru, če naredite vse prav.
Zakaj pa ne napišete ljudem, da imajo uroke nad sabo, če jim že ne morete pogledati v karte?
Tak je astrološki postopek, včasih se zahteva večkraten odziv spraševalca, da se poklopijo energije in postanejo zadeve razvidne, nekateri zelo skopo sprašujete. Recimo, tudi nihče ne zapiše zraven svojega znamenja po horoskopu, čeprav se to razume pri astrologiji in lahko samo pomaga. Morate tudi pri sebi pogledati, kako lahko pomagate pri uvidu v zvezde in prihodnost. Tudi veliko vas je, vsak vpogled pa zahteva veliko energije in trdega dela.
Prosim še meni. Ali naj grem na operacijo,bo prinesla kvaliteto,ki si jo želim?
Ali se mi bo kdaj izpolnila želja,ki jo imam?
Hvala
Karte kažejo, da morate poiskati drugo in tretje zdravniško mnenje. Po tretjem mnenju boste takoj vedeli, kaj storiti in boste sigurni, da ste se odločili prav. Garancij ni, tudi vesolje jih ne daje. Glede tiste druge želje pa trenutno niso zvezde prav usklajene in imam zakrit pogled, poskusite ponovno vprašati čez 10 dni in 15 ur, pa drugače zapišite vprašanje.
Ljubezen tudi mene zanima?
Malce sva komplicirana rakica in lev. A imam ga zelo rada, kaj pa on mene? Bova nadgradila odnos? Sva sposobna tega? Naju podpira tudi “vesolje” ?
Vesolje vaju dokaj podpira. Neke posebne nadgradnje ne bo, bo pa približno kot zdaj, rad vas ima, če boste vztrajali, razpadlo ne bo. Zvezde kažejo, da ste nekoliko nezadovoljni, ampak če se zveza konča, boste še bolj nezadovoljni in jo boste pogrešali.
Mena pa zanima, zakaj v napol sanjah slišim jokanje.
Kdo to joka? Včasih moški, včasih ženske, včasih več ljudi. Ponoči sem slišala jokati. Vidim niti ne toliko.
Potem zakaj me v sanjah prosijo, da jim pomagam? Direktno? Kot, prosim pomagaj mi? Ampak zakaj? Ne razumem. Tudi za živali velja enako. Vse to je od danes ponoči.
V bistvu me zanima ali bodo vse uničili zaradi vtikanja v zadeve, ki jim niso kos? Je želja po moči in oblasti res tako močna, da uničijo še vse, česar nikoli ne bodo videli in dojeli, ker tudi jaz ne, ker ni človeško sploh?
zakajvohlja, 19.01.2024 ob 12:43
Mena pa zanima, zakaj v napol sanjah slišim jokanje.
Kdo to joka? Včasih moški, včasih ženske, včasih več ljudi. Ponoči sem slišala jokati. Vidim niti ne toliko.
Potem zakaj me v sanjah prosijo, da jim pomagam? Direktno? Kot, prosim pomagaj mi? Ampak zakaj? Ne razumem. Tudi za živali velja enako. Vse to je od danes ponoči.
V bistvu me zanima ali bodo vse uničili zaradi vtikanja v zadeve, ki jim niso kos? Je želja po moči in oblasti res tako močna, da uničijo še vse, česar nikoli ne bodo videli in dojeli, ker tudi jaz ne, ker ni človeško sploh?
ker si blesava
nihče ne odgovarja zastonj, kaj vam je butli
pokliči Kajo na 071-151-179 je poceni, hitra in ne dolgovezi.
“pokliči Kajo na 071-151-179 je poceni, hitra in ne dolgovezi.”
Takoj bi jo, če bi vedela, da res ve odgovore. Vem, da nekateri vidijo, vem pa tudi, da ne vsi. Sem prebrala dovolj literature na to temo.
Glede na to, koliko denarja sem že zapravila, za dobesedno nič, sem sedaj zelo previdna. Žal živim v Sloveniji, kjer lahko vsak iddiot dela vse, tudi če je možgansko mrtev. Pa ne govorim o vedeževalcih, ampak politiki in oblasti in moči politike in oblasti, kjer vsak vse dela mimo pravil, samo bog ve, kdo ga v resnici plačuje ali kdo mu je spral možgane.
Sem v službi, v kateri kar precej stagniram, drugače pa rada delam kar delam, tudi ne vidim, kaj dosti možnosti za napredovanje. Imam pa ponudbo za drugo službo, z dobro plačo, za katero, nisem prepričana, kako mi bo delo šlo ali pasalo, saj gre za nekaj čisto novega. Velikokrat me ima, da tu preneham in grem, a me vseeno nekaj zadržuje, kako naj se odločim?
Vprašala bi še za ljubezen. Z bivšo ljubeznijo, sva kar na grobo zaključila, ga pa nikakor ne morem pozabiti, je pa še vedno zelo močna ljubezen med nama. Bova spet skupaj in nama bodo življenske okoliščine bolj namenjene?
Sem v službi, v kateri kar precej stagniram, drugače pa rada delam kar delam, tudi ne vidim, kaj dosti možnosti za napredovanje. Imam pa ponudbo za drugo službo, z dobro plačo, za katero, nisem prepričana, kako mi bo delo šlo ali pasalo, saj gre za nekaj čisto novega. Velikokrat me ima, da tu preneham in grem, a me vseeno nekaj zadržuje, kako naj se odločim?
Vprašala bi še za ljubezen. Z bivšo ljubeznijo, sva kar na grobo zaključila, ga pa nikakor ne morem pozabiti, je pa še vedno zelo močna ljubezen med nama. Bova spet skupaj in nama bodo življenske okoliščine bolj namenjene?
Karte pravijo, da službo menjajte. S spremembami rasemo in se učimo, stagnacija je najslabše. Zvezde vama prisojajo 31 % možnosti, da bosta spet skupaj. Na okoliščinah bosta morala oba delat, da bo klapalo, brez tega ne bo šlo.
Tudi jaz bi vprašala ali mi je namenjen še eden otrok, bom zanosila in donosila in če bo vse vredu?Če ja, imela bom še eden carski rez, zaradi predhodjega, bo vse vredu?Hvala
Otrok bo še eden, edino nabaviti morate čimveč figuric bogov in boginj, ki so ponazarjali plodnost, od različnih narodov. Potem bo šlo. Polega tega pa morate oplojevalca dati na dieto ostrig in jajc, vam bo pa za plodnost pomagala dieta z gobami, šampinjoni bodo čisto v redu, ni treba komplicirat z nekimi dragimi.