Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek danes gledam v karte, vprašajte

danes gledam v karte, vprašajte

Prosim vas za če mi lahko pogledate glede službe.Se obeta menjava/višja plača ali napredovanje v sedanji?

Hvala za odgovor

Odgovor na objavo uporabnika
Rozika537, 11.01.2024 ob 20:47

Partnerski odnos. Prosim.

Spregledala ste me.

Hvala

Eni odgovori so zahtevnejši. Bo treba malo počakat.

Jaz tudi še čakam. Verjamem, da ni enostavno razbrat situacije …

Kdaj bom zanosila? Ali bom Otroka imela?

zanima me, kako bo z moževo službo, hvala za odgovor

Še meni prosim, bom spoznala kdaj bogatega partnerja, ki bo imel velikl pod palcem, da bom jaz gospa in mi ni bo treba delat? Hvala za odgovor

Vidim vas v službi, kjer se veliko dela z ljudmi, tam boste prežali na bogate moške, potem vam bo pa delo všeč postalo, našli boste partnerja na minimalni plači in ga bolj vi vzdrževali kot obratno. Srečni boste vseeno.

Prosim vas za če mi lahko pogledate glede službe.Se obeta menjava/višja plača ali napredovanje v sedanji?

V bližnji prihodnosti ne bo sprememb, za daljno prihodnost mi vesolje še noče izdati.

Kdaj bom zanosila? Ali bom Otroka imela?

Pozno in težavno bo, karte pravijo, da morate pohiteti, takoj na delo. Z neznancem se bo prijelo.

zanima me, kako bo z moževo službo, hvala za odgovor

Vidim težave v prihodnosti. Tudi vi se boste morali bolj aktivirati, da boste prinesli kruh v družino.

Imam simpatijo R. Ali sem tudi jaz njemu všeč ali je samo prijazen do mene?

moč vesolja, 11.01.2024 ob 13:13

danes gledam v karte in zvezde, vprašajte, kaj vas zanima glede prihodnosti

Zdravje družina.

pogum825, 11.01.2024 ob 18:14

Bo zmagalo srce in me bo poklical ali kako drugače navezal stik z mano? Hvala

Še lahko meni prosim? Še bo priložnost za skupne dogodivšine?

Bom menjala službo? In kako kažejo zvezde z mojim ne-sojenim?

Zaljubljenost v enega. Se bo izcimilo kaj več?

Mene zanima kaj moj bivši dela v tem zakonu kjer je?

Ljubezni ni, denarja nimajo, vara ga, okrog so ga prinesli pa vendarle ga nekaj zadržuje. Kaj je to?

Niste niti rabili napisat črke, karte so mi že vse pokazale, tudi ime. Želi si vas, obupno in divje, tako da čimprej v akcijo.

Bom menjala službo? In kako kažejo zvezde z mojim ne-sojenim?

Slabo kaže glede obojega, iščite srečo nekaj časa na drugih področjih.

Še lahko meni prosim? Še bo priložnost za skupne dogodivšine?

On bo ostal hladen, ampak se bo pustil prepričati, tako da boste morali vi v akcijo. Če boste pravilno odreagirali, tako kot znate, bodo skupne dogodivščine.

Mene zanima kaj moj bivši dela v tem zakonu kjer je?

Ljubezni ni, denarja nimajo, vara ga, okrog so ga prinesli pa vendarle ga nekaj zadržuje. Kaj je to?

Karte kažejo, da imate glede vsega prav, ampak on ne zmore narediti koraka in izstopiti iz te situacije, so stvari preveč prepredene in zakomplicirane.

EnaM, 12.01.2024 ob 15:09

Zaljubljenost v enega. Se bo izcimilo kaj več?

Lahko še meni prosim, hvala🤗

Mene pa zanima ljubezen?

Hvalaaa!

Zanima me zdravje sina in mene.

Hvala.

Zdravje sina bo dobro, pri vas malo slabše.

Niste niti rabili napisat črke, karte so mi že vse pokazale, tudi ime. Želi si vas, obupno in divje, tako da čimprej v akcijo.

DAJ NE BLUZI!!

Karte so ti povedale ime, pa daj nehi no, za crknit!!

Punca ne ve, ali je “samo prijazen” do nje, ti pa “vidiš”, da je praktično en pohoten kozel, ki komaj čaka, da jo naskoči!

A ti sploh veš, kaj je to seks?? Ne, a ne.

Še čuti ljubezen do mene ali ima že drugo na vidiku? Bo se  pripravljen opravičit in popravit storjeno?

Lepo pozdravljeni,

ljubezen, bo še kdaj?

Hvala in lp

Še čuti ljubezen do mene ali ima že drugo na vidiku? Bo se  pripravljen opravičit in popravit storjeno?

Zvezde pravijo da še nima druge, se bo pa pripravljen opravičit in se izboljšat, dokler ne najde druge.

moč vesolja, 12.01.2024 ob 19:37

Zvezde pravijo da še nima druge, se bo pa pripravljen opravičit in se izboljšat, dokler ne najde druge.

Torej ni iskrene ljubezni do mene iz njegove strani? Se mi je kar zdelo.

Ljubezen z M

Ljubezen z M. Hvala.

V mislih imam en velik posel za naslednje leto, da končno vnovčim svoje znanje in izkušnje. Bo izvedljivo? Hvala

New Report

Close