danes gledam v karte, vprašajte
moč vesolja, 17.01.2024 ob 17:37
Zanima ne moja veza z A. Zanima me tudi za njo ali naj sprejme ponudbo za novo službo in pa moje zdravje, težave s kolenom kako se bo rešilo?
Glede zveze vidim težave. Ponudbo je treba sprejeti, kmalu bo prišla pa še boljša ponudba, tudi tisto se naj sprejme. S kolenom se bo malenkost izboljšalo, ampak težave bodo pa še vedno.
mene pa zanima ali bom tudi v prihodnosti ostala s sedanjim partnerjem? Bova uspela prebroditi težave?
Vidim drugega moškega v vaši prihodnosti.
Kaksne težave glede najine veze? Bova ostala skupaj?
Počutim se nesposobno za opravljanje svojega dela z ljudmi.
Preveč je konfliktov in manipuliranja in pritiskov.
In ko ugodim enemu, ne morem ugodit drugemu ampak je zanj slabše.
Prvotni delovni izziv se je spremenil v zavedanje moje nemoči delati pravilno. Celo občutek krivde, ker včasih naredim stvari narobe in s tem spravim v stisko tiste višje sodelavke nad mano, ki računajo na tekoče sodelovanje.
Šefi tega ne vedo in če bi vedeli, kakšen poraz je zame to, ne vem, kaj bi bilo, zagotovo pa zame nič dobrega.
Ali naj torej v službi šefe prosim za premestitev na osamljeno delovno mesto?
Hvala.
tepci Mona, 17.01.2024 ob 16:26
Aorta221, 11.01.2024 ob 21:48
Zdravo,
kaksno bo moje počutje, prijateljstva, zdravje v tem letu? Se bom maj bolj povezala z druzino7?
a ne vidite, da je troll tema, nekdo se na veliko igra.
če bi radi resnične odgovore naj vam ne bo žal 20 evrov in vam pošteno ga. Kaja napove kaj vas res zanima. 071-151-179
se strinjam, da to odgovarja en iz zabave.
Ga Kaja je pa dobra. Vidi zadeve, ki se zgodijo brez da bi jih pricakovali.
Jo priporocam.
Mamica dveh, 17.01.2024 ob 22:01
Pozdravljeni, zanima me kako kaze glede zapuscine po dedku saj sodisce melje in melje, med dedici pa se vedno ni prislo do dogovora? Zahtevam prevec? Ali se bo po teh letih kmalu zakljucilo? Hvala 🙂
Ne zahtevata prevec, vi zahtevati le toliko, kot vam pripada. Pustite se presenetiti, usoda je na vasi strani. Sodiscni proces se bo zavlekel nekje do Novega leta, vendat se bo na koncu izteklo v sorazmerno korist vseh vpletenih.
Moc vesolja, 17.01.2024 ob 22:11
Ne zahtevata prevec, vi zahtevati le toliko, kot vam pripada. Pustite se presenetiti, usoda je na vasi strani. Sodiscni proces se bo zavlekel nekje do Novega leta, vendat se bo na koncu izteklo v sorazmerno korist vseh vpletenih.
to je tako enostavno odgovarjati in da ti se baksica toliko pade, da si zgradis vilo, kot jo nekdo ima, ja na norcih se sluzi.
Firbčna :), 17.01.2024 ob 22:42
Lep prijazen pozdrav,
Mene pa zanima, kako mi kaže s financami?
Najlepša hvala 🙂
Kmalu se bo vasa financna situacija zboljsala. VIdim bogatega snubca, kateremu se mima smisla upirati. Odlocitev bo padla med dve izbiri, lahko obfrzite obe, ce boste znali dobro veslati.
Prvotni delovni izziv se je spremenil v zavedanje moje nemoči delati pravilno. Celo občutek krivde, ker včasih naredim stvari narobe in s tem spravim v stisko tiste višje sodelavke nad mano, ki računajo na tekoče sodelovanje.
Šefi tega ne vedo in če bi vedeli, kakšen poraz je zame to, ne vem, kaj bi bilo, zagotovo pa zame nič dobrega.
Karte mi kažejo, da z vami v službi niso pretirano nezadovoljni, samo malo vas priganjajo in so zafrustrirani nad sabo, v resnici so navajeni manjših težavic. Tako da ne rabite ukrepat, gre vam še kar dobro, čeprav se vam zdi, da je vse narobe, pa ni.
“Mene pa zanima zakaj en nekdanji udbovec vohlja za menoj? Ne vidim ravno prihodnosti, vendar pa imam vseeno en višji čut…. Zadnji mesec ga zaznavam, pa me zanima zakaj vohlja za menoj? Je točno določena oseba.
Politika je posredi, nevarni ste oblasti, zato vas hočejo onemogočit.”
Hvala za odgovor. Se pravi klasika zadnjih let. So se pa končno začele določene stvari ujemati. Čeprav te osebe se ne spomnim od prej, se pa spomnim drugih. Sem mislila, da je kaj novega, pa očitno ni.
“Hvala za odgovor. Se pravi klasika zadnjih let. So se pa končno začele določene stvari ujemati. Čeprav te osebe se ne spomnim od prej, se pa spomnim drugih. Sem mislila, da je kaj novega, pa očitno ni.”
Res imate čudovit dar. Malo je takih ljudi.
Trenutno se tudi izobražujem v duhovnem smislu, imam tudi tako imenovanega mentorja. Sem v skupinah, kjer si medsebojno pomagamo oziroma imamo “prakso”, pač mi, ki se izobražujemo v duhovnih zadevah. Zadnjič sem govorila z njim, ki ima tudi ta čut, tko da sem lahko malo pojamrala, ker drugi bi me najbrž poslali kam na zaprti oddelek (če poveš napačnim). Ni slovenska zadeva. Delam tudi vse te vaje in meditacije. Marsikaj “zaznam”, vendar imam problem, da gre preveč mimo mene….
Še marsikaj bi vas rada vprašala, vendar niti ne vem kako. Res sem vam hvaležna, da ste mi pomagala z več odgovori. Res ste super. Vseeno pa, če morda vidite, kar bi lahko bilo zelo pomembno, bi bila pa res vesela, če bi izvedla. Še enkrat hvala.
moč vesolja, 18.01.2024 ob 01:47
Karte mi kažejo, da z vami v službi niso pretirano nezadovoljni, samo malo vas priganjajo in so zafrustrirani nad sabo, v resnici so navajeni manjših težavic. Tako da ne rabite ukrepat, gre vam še kar dobro, čeprav se vam zdi, da je vse narobe, pa ni.
O to pa je super, neverjetno pronicljiv in očitno resničen odgovor! Kar verjeti ne morem, kako natančno ste vse vse povzeli, skoraj v živo. Namreč tako oni sami opisujejo en drugega : res jih skrbi njihovo delo in so zato nervozni, ko kaj ne gre po načrtih, takrat se včasih zasekirajo. Jaz pa pac to začutim na drugi strani telefona in mi je hudo, ker v svojem koščku mozaika nisem znala narediti bolje, da bi bilo njim gor lažje. V interesu mi je zelo, da je vse prav, ampak, moje delo in je uspešnost je večkrat povezana s tistimi, ki so pod mano. Velikanska firma, ne, ni nam hudega, ampak včasih je pa gneča.
Hvala za tolažbo in podporo!
Vesolje me ljubi, ljudje me imajo radi… Le on, moški, me ne mara.
Kaj naj storim? Umrla bom zaradi partnerske neljubezni.
Me čaka sploh kje kdo… Nisem rojena za samoto… srce me boli…
Čakajo, čakajo, karte mi kažejo, da sta dva bežna znanca, ki ju ne opazite, pa bi bila kar zainteresirana, seveda imata določene napake, ampak imata nekaj ljubezni v srcu, ki sta jo pripravljena deliti, se pa tudi onadva bojita izpostaviti. Bolj se morate odpreti in odpreti oči.
Sem v hudi dilemi. Potegujem se za novo sluzbo. Imela bi priblizno enako placo kot sedaj, vendar na sedanjem delovnem mestu v prihodnosti obstaja moznost precej visje place. Pa se to, zdajsnje delo me vec ne osrecuje. Ali bi na novem delovnem mestu bila bolj zadovoljna?
Menjajte čimprej, karte mi kažejo, da vas bodo celo na starem delovnem mestu želeli nazaj, tako da opcija za nazaj bo vedno, čeprav si tega sploh želeli ne boste, takrat boste imeli jasno in enostavno odločitev in ne boste več v dilemi. Morate pa narediti prvi korak, torej menjavo