Dedek Mraz z med.over netom….
Pozdravljam tako prireditev in tisočkrat hvala vsem mamicam ki se trudite da prireditev uspe.
Glede na to da ste kar mačke že v tej stvari se bom sama ponudila za peko peciva. Sicer bom pa sledila dogajanju in vskočila.
Res superca. Še vedno trdim, da je v nas starših toliko energije in da jo je vsak dan več, seveda nam jo dajejo naši malčki.
Prijavljam enega fantička, ki bo imel takrat dobri dve leti. :)))
Če je pomoč še potrebna (nisem brala predhodnic), se tudi mami in tati lahko javita za pomagača.
Analina, HVALA!!!
Tudi mi se prijavljamo
1x lump 7 let
1x lumpika, ki bo takrat stara 22 mesecev
Smo bili lani. Oba zelo navdušena. Zaradi pomankanja prostora je cesta, ki jo je dobil za darilo lump na podstrehi, ampak je bila izredno aktualna. Valj, ki ga je dobila lumpika pa je še vedno v vsakodnevni uporabi, včasih tudi za vzglavnik mamici, ko gleda poročila vmes pa po njej skače lumpika. Analina res si odlično izbrala darila, tako da ti letos 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} zaupam. Če bo pomoči slučajno premalo mi piši na mail, pa se kaj dogovoriva. Imam prevoz in tudi nekaj časa.
Lp.
Sem vse prebrala (kako je bilo lani) in sem navdušena. Prav tako sem dala prebrat možu in tudi njemu se zdi fajn. Tako ,da mi trije tudi pridemo……decembra bo imela hčerkica 10 mesecev.
Lp,Kristi*
Tudi jaz bi prijavila dva fanta, če še nisem prepozna.
Starejši bo decembra star 4 leta, mlajši pa leto in pol.
Pomoč? Lahko kaj spečem, lahko ti pomagam s kakšnimi vabili (pisanje, razpošiljanje…) – kar se da pač pomagati na daljavo. Sem 50 km ven iz Ljubljane, zato ti lahko ponudim le “oddaljeno” pomoč.
Lep pozdrav!