Dedek Mraz z med.over netom….
Tudi jaz se pofočkam. Imam 5 letnega fanta in 4 mesece starega fanta. Sem iz Domžal tako, da lahko računate tudi na mojo pomoč. Zanima me samo če je kakšna starostna omejitev (recimo 10 let star fant). Javite mi na E-mail za pomoč ([email protected])
sva se z kajo odločili, da ne bova delali omejitev glede števila otrok. Potrebno se bo le držati rokov, da bom sfolgala glavne priprave do odhoda v porodnišnico. Naslednji teden bom objavila natančne podatke, trenutno pa se zbirajo ponudbe grosistov za igrače in izvajalci za različne predstave….
Lep dan vsem,
A.
Pišuka, kok vas je. Se vidi, da nas je vsak dan več na tem forumu.
Sej veste, da se bomo za otroke maksimalno potrudili. Upam, da se bo
sponzor izkazal in primaknil za dvorano. Lani je bila dvorana že skoraj premajhna, letos bomo pa rabili 2x takšno.
Držimo pesti, da bo Analina zdržala do roka, ker je lani res skoraj vse niti prevzela v svoje roke, saj ji je taka zadeva prav pisana na kožo.In kar iskrice je imela v očeh, ko je govorila o obdarovanju in o predstavi.
Mi prijavljamo enega gusarja pri 5 letih
Lisičko tičko bomo videli tudi pri nas v knjigarni PD konec oktobra, sicer je preizkušen Čarovnik Grega, samo se mi zdi, da za veliko maso ljudi ni, zelo hvalijo Čarobni prah, Mini teater (o tem, kam grejo mlečni zobki 🙂 in pa Poklic čarovnice Mice (Gledališče iz desnega žepka, igra Lucija Čirović – bivša Fata :))))
Mi poskrbimo za medijsko promocijo po prireditvi :))), sicer pa Analinč, javi, če kaj rabiš :)))
Prebiram vaše poste in imam nekaj predlogov za dvorane, kjer bi lahko bilo obdarovanje:
– Španski borci v Ljubljani (pa še predverje je veliko za pogostitev)
– v kakšnem športnem centru (Konex…)
– telovadnice
– Tabor v Ljubljani (tam je velika telovadnica in se da narediti tudi pogostitev)
– Festivalna dvorana v Ljubljani
Res je, da so to vse lokacije v Ljubljani (ker smo pač od tu in le to poznamo), ampak je še dovolj zgodaj, da bi se dalo najti kje še kaj prostora.
Lep dan vsem!