Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek DOBER VEČER!

DOBER VEČER!

Ste bile pridne danes ali ste samo zabušavale? Jaz sem bila prepričana, da bom likala, pa sem na kavču zaspala….zdaj pa še malu tu….

Zabušavala!

No, krasno! saj, zato pa je vikend, a ne?

Eh delala sem res bolj malo, toliko bolj pa me je okupiral tamali. Ja tudi za to je vikend;-))))))

čau mojca

jest sem kar mogla bit pridna ( klic dolžnosti )…drugače bi pa danes, če bi se le dalo ,kamot ves dan zabušavala….res zaspan dan….pa še glava me je hudo bolela….sem se nafilala s tableti dokonca….kar skoraj do omame…je vsaj pomagal, če ne bi se mi lohk kr zmešal….

Jaz vedno velik zabušavam in sem pri tem mal pridna, ker sodelujem še na forumu :-)))))))), tko kot zdele.

Dove*: hvala ker si mi svetovala, upam da se ti ne kolca preveč, ker sem ta večer nevemkolikokrat pomislila nate. Sem klicala v dežurno lekarno in sva z gospo poleg svetovanja še prav prijetno poklepetali. Je pa odsvetovala, oziroma ne vidi smisla v tem.

Hojla tonkica!

Ne smeš preveč tablet jest…;-))))

Hej, saj res, super da ti kištica dela :-))))))))

Aha uredu!

Srce, tolk sem te vesela (se mi je kar nasmehnilo)!
Tamali je pa šel užaljen spat, ker je želel telefonirat s teto Piki Miki;-))))))))))))

Pa še hkrati sva poslali…

…pa dej no, če mi je pa tko butal….vsak mesec par dni pred menzesom mi je za crknt….res fejst hudo….mal mam v mislim migreno….no, bo treba kar k dohtarci…..
…drgač pa nisem jemala tablet cela tri leta….nosečnost,pa dojenje,pa spet nosečnost,pa dojenje,….zdej mam pa dost teh trapastih glavobolov in kar vzamem….

Ja,tonica,kaj te pa muči,da si tooooooliko tablet pojedla?

En lep večer vsem prisotnim!

…pa sej ni blo tolk no…dva naklofena ( enga zjutraj pa enga popoldan )..pa veliiiiik sem pila vode….

Ravno sem mojega piškotka hotla pohvalit, da že urco spi, pa se je začel premetavat in zdaj mal poškili žabe. Uboge žabice, jim je že slabo od eno urnega vrtenja :-))))) Pol bodo pa spet pregorele. Sicer pa tud če gleda, sam da ne kriči.

Prstke pa mam tok luškan povite in namočene v alkohol. Ko je pa suho pa kar polijem spet got. Pašeeeeeee, da mal hladi. Jutri bo pa zelje, ne ne, ne za kosilo, za noge :-)))

Aha!
Meni se pač zdi, da škodijo! No, če ti pomaga pa le;-))))))))

Sem sama prav presenečena, da sem v soboto zvečer prišla do računalnika! Ponavadi ga ima sin v delu! moram mu zmerit vročino, da ni kaj bolan…hi hi

Piki, ne zdele take pisat, da se spet ne začnem na glas režat;-)))))))

Pa to škoduje zdravju!

…Dove sej vem…sej nisem en tabletoman…sam mi je bilo že parkrat res hudo..

A si se že prijavila za deda mraza na mail kaji? Jaz se bom, ker zdaj ni dedka več pri nas, službe nimam, pri atu pa itak nikol ni blo. Kako bi bilo, če bi se tam videli, sam v taki gužvi bi blo pa kriza se najdt.

A ne jeste zelja?

Dekleta, lahko noč!
Jaz sem likala ob Unicefovem koncertu, nad katerega vsebinsko zasnovo sem bila prijetno presenečena. Zdaj z lepimi mislimi Toneta Pavčka odhajam v zaslužene “mižale” :o) Jutri, ups že danes, je nov dan. Naj bo lep in prijazen ter poln družinskega veselja…

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

To je samo prijaznost Mojca, nč bat;-)))))))))))

To pa mi poznano; sama ne grem iz bajte, če nimam tablet s sabo! Imam migrene in ne prenesem niti najmanjšega glavobola! Mi je že mož rekel, da bom brez ledvic pa jeter ostala, zaradi tablet.

New Report

Close