Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Khm..všeč mi je ženska

Khm..všeč mi je ženska

Dragi zmeden!

Danes je v zenskem delu kolektiva v sluzbi padla ideja, da ti sporocimo sledece: ze 3 mesece je tvoja tema del nasih kofetkanj. Hihihihi.

Bi si mislil? Z veseljem beremo tvoje zasanjane opise. V kolektivu imamo tudi 2 geja in zagrizeno rasujemo uganko, kateri izmed njih se je zagledal v katero izmed nas. :))))

Lahko si predstavljas da nam ni dolgas.

V glavnem popestril si nase delavnike in nas precej povezal.

Nasveta pametnega nimamo. Vse smo z druzinami in ko je to v igri, clovek dobre premisli. Ampak zgleda da si fejst fant, tako da bos ze naredil  da bo prav.

Dobro ustimaj

Odgovor na objavo uporabnika
soft, 02.10.2022 ob 21:41

ahh, 02.10.2022 ob 18:38

veš, včasih se res zgodi, da spoznaš ljubezen svojega življenja. Tisto pravo, tisto, za katero veš, da je to to. Čutiš privlačnost, čutiš povezavo, si zreš v oči in se izgubiš v njih, čas se ustavi.

Ampak … in to je žalost tega, si že v razmerju. Seveda, vse se da, če se želi, vendar ni enostavno. Otroci, če se jim prav razloži, bi razumeli. Partnerja, če je pogovor in iskrenost, bi razumela. Ampak to, kar te vse čaka, gradnja odnosa, skupno življenje, hrepenenje po tistem, kar je minilo, domačnost, udobje in varnost. Tisti, ki imajo urejeno domače življenje in se jim to zgodi, je žalost. Si želiš, ampak ne želiš po drugi strani. Si razpet, razcepljen. Na trenutke izgubljen. Partnerja imaš rad, vendar čutiš tisto nekaj do nekoga drugega, ki je virtualni tujec.Po drugi strani, pa te ni zraven in čutiš praznino, ti manjka, ga iščeš, si želiš biti ob tej osebi, hrepeniš po njej. In imaš hudo razdvojenost v sebi.

Tako kot jo imaš sedaj ti. In ne vidiš izhoda, čustva se krepijo, imaš pa rad njega.

Najtežja odločitev, ki zahteva modrost in odraslost je to, da to sprejmeš, partnerju to poveš in živiš naprej. S to osebo lahko te male trenutke živiš, se pogovarjaš, jo spoznaš osebno, postanete del življenja drug drugega. Gresta na sprehode, na kavo, v hribe, med ljudi. Pazita, da sta vedno v javnosti, v družbi, se pogovarjata, postaneta prijatelja, zaupnika. Kot sem ti pisala, na tebi je, da se odločiš, če želiš, da je del tvojega življenja. Če se za-to odločiš, partner mora vedet o njej. Ni nujno, da mu razložiš na dolgo in široko kaj kje kako in zakaj. Dovolj je, da mu poveš, da ti je simpatična, da bi jo rad spoznal in se z njo družil in da prosiš za razumevanje. Prijatelje imamo lahko tudi drugih spolov in tudi drugačne od običajne družbene skupine.

Eno stvar pa upoštevaj – ni in ne sme biti skrivnost. Zagotavljam ti, da se lahko zadeva v tem priemru zelo zaplete in v primeru, da ostane skrivnost, lahko pride do res neprijetnih trenutkov.

Tudi tako si lahko srečen, čeprav oba ta trenutek ne moreta biti skupaj. Lahko se pa spoznavata, družita in delata kake stvari skupaj – nekoč morda tudi v družbi. Nikoli ne veš, lahko bosta z leti postala le zelo zelo dobra prijatelja in bo ljubezen prerasla v bratsko ljubezen. Ljuebezen konc koncev ima mnogo oblik in z leti se spreminja.

Nikar pa je ne zatiraj, ker tako boš samemu sebi naredil težave in jo boš vse bolj in bolj idealiziral. Spoznaj jo, vendar bodi iskren pri tem, tudi s partnerjem.

Tole pa ni pošteno do partnerja.. razen če se gresta odprtega razmerja. Pa naj se še on druži s ‘prijatelji’ brez obveznosti in potipa teren..

kaj ima to veze z druženjem z različnimi ljudmi? Mar se vi ne družite z nikmoer drugim razen s partnerjem in družbo, ki je vama skupna? Ne gre vaš partner nikoli z nikomer drugim ven, se s kom drugim pogovarja, gre na kake večerje? In če, a mislite, da je vse to ljubezenske narave?

Vam jasno povem, da pri nas doma sva oba z možem odprti osebi – en bolj kot drugi to je res – pa vendar si ne bi niti dovolila ga omejevati pri druženju ali on mene. Ni nič narobe, če se ljudje pogovarjamo z drugimi ljudmi ali si pišemo z drugimi ljudmi in to ni odprto razmerje. Je življenje in druženje čisto in preprosto. Pomembno je, da sta partnerja iskrena in spoštljiva.

Ne vem, od kod je prišlo to prepričanje ljudi, da je partner tvoj, samo tvoj in od nikogar drugega kot tvoj in da stiki z ostalimi ženskami/moškimi niso dovoljeni, ampak je žalostno, da je tako. Moj mož mi je nekoč lepo rekel: Če želim tudi sam imeti svojo svobodo, je prav, da jo pustim tudi tebi. Edina stvar, ki mu ne dovolim, je adrenalinska vožnja z avtom po cesti, sam, ponoči in še to se psihično pripravljam ,da grem z njim, ker si on to želi.

Ampak lahko vam zagotavljam, da svojega moža ne varam, ker se pogoarjam z drugimi, ali grem z drugimi na pijačo. On dela v tujini, to je tam povsem normalno – moški in ženske k se objemajo, gredo na pijačo skup, se družijo ipd. in pri vsem tem, vsaj v večini primerov, ni nekih ljubezenskih dram in trikotnikov.

ahh, 04.10.2022 ob 00:37

kaj ima to veze z druženjem z različnimi ljudmi? Mar se vi ne družite z nikmoer drugim razen s partnerjem in družbo, ki je vama skupna? Ne gre vaš partner nikoli z nikomer drugim ven, se s kom drugim pogovarja, gre na kake večerje? In če, a mislite, da je vse to ljubezenske narave?

Vam jasno povem, da pri nas doma sva oba z možem odprti osebi – en bolj kot drugi to je res – pa vendar si ne bi niti dovolila ga omejevati pri druženju ali on mene. Ni nič narobe, če se ljudje pogovarjamo z drugimi ljudmi ali si pišemo z drugimi ljudmi in to ni odprto razmerje. Je življenje in druženje čisto in preprosto. Pomembno je, da sta partnerja iskrena in spoštljiva.

Ne vem, od kod je prišlo to prepričanje ljudi, da je partner tvoj, samo tvoj in od nikogar drugega kot tvoj in da stiki z ostalimi ženskami/moškimi niso dovoljeni, ampak je žalostno, da je tako. Moj mož mi je nekoč lepo rekel: Če želim tudi sam imeti svojo svobodo, je prav, da jo pustim tudi tebi. Edina stvar, ki mu ne dovolim, je adrenalinska vožnja z avtom po cesti, sam, ponoči in še to se psihično pripravljam ,da grem z njim, ker si on to želi.

Ampak lahko vam zagotavljam, da svojega moža ne varam, ker se pogoarjam z drugimi, ali grem z drugimi na pijačo. On dela v tujini, to je tam povsem normalno – moški in ženske k se objemajo, gredo na pijačo skup, se družijo ipd. in pri vsem tem, vsaj v večini primerov, ni nekih ljubezenskih dram in trikotnikov.

Že spet samo sebi pribijaš in dviguješ temo. Nisi zanimivo. Pa še drugo temo si odprlo z nekosistentnimi podatki? Dojemi baba da nikogar ne zanima tvoja znucana zdrisasta sipa med nogami in par maščobnih cist ki ti visita do popka. 😉

Babnce, 03.10.2022 ob 22:00

Dragi zmeden!

Danes je v zenskem delu kolektiva v sluzbi padla ideja, da ti sporocimo sledece: ze 3 mesece je tvoja tema del nasih kofetkanj. Hihihihi.

Bi si mislil? Z veseljem beremo tvoje zasanjane opise. V kolektivu imamo tudi 2 geja in zagrizeno rasujemo uganko, kateri izmed njih se je zagledal v katero izmed nas. :))))

Lahko si predstavljas da nam ni dolgas.

V glavnem popestril si nase delavnike in nas precej povezal.

Nasveta pametnega nimamo. Vse smo z druzinami in ko je to v igri, clovek dobre premisli. Ampak zgleda da si fejst fant, tako da bos ze naredil  da bo prav.

Dobro ustimaj

😊 me veseli, punce, da vas zabavam 😊 Nic ne bom komentiral, da vam ne pokvarim igre😊

Iskreno, res pa si nisem mislil, da so ti forumi tako brani. Mogoce pride pod roke celo “moji” punci 😳 Ne vem, ce bi  sama sebe prepoznala, bi jo pa verjetno kdo iz njenega kroga. Ker mislim, da se ne zaveda vseh svojih pozitivnih lastnosti…

Zmeden958, 04.10.2022 ob 07:54

😊 me veseli, punce, da vas zabavam 😊 Nic ne bom komentiral, da vam ne pokvarim igre😊

Iskreno, res pa si nisem mislil, da so ti forumi tako brani. Mogoce pride pod roke celo “moji” punci 😳 Ne vem, ce bi  sama sebe prepoznala, bi jo pa verjetno kdo iz njenega kroga. Ker mislim, da se ne zaveda vseh svojih pozitivnih lastnosti…

Že od 18 ega leta vem da sem gej, sedaj sem 25. Do sedaj sem bil samo z fanti, saj so me privlačili le oni, punce pa nikoli. Seveda sem glede tega popolnoma open tako da za to vedo praktično vsi. Sem pa kake 4 mesece nazaj spoznal sodelavko, katera mi je bila iz dneva v dan bolj všeč, več kot očitno tudi jaz njej. 100% prepričan sem da bi s tega lahko bilo kaj več, kar je nakazala tudi ona. Seveda se veliko druživa in spiva skupaj ter vse kar pride zraven, neizmerno uživam. Prvič v življenju me se zanimam za punco a je interes veliko večji kot do tipov. Bi jo vprašal ali jo povabil na zmenek, ampak bo prej ali slej zvedela kdo sem v resnici, ker tega nikoli več ne bom mogel prikriti saj za to vedo vsi. Je sploh možno kaj narediti, ker jo imam neizmerno rad ampak ne vidim možnosti kako bi to zvezo lahko nadaljeval z njo. Kaj pravite?

Če se že kao “dol daješ” z njo, bi ji lahko tudi menda povedal pozitivne lastnosti v obraz. Pa nisi ti že dvajset let gej? Ajde razkrinkano si babji šus usekan. Ne dopisuj se samo s sabo. 😉

LEGENDA MONA, 04.10.2022 ob 10:27

Že od 18 ega leta vem da sem gej, sedaj sem 25. Do sedaj sem bil samo z fanti, saj so me privlačili le oni, punce pa nikoli. Seveda sem glede tega popolnoma open tako da za to vedo praktično vsi. Sem pa kake 4 mesece nazaj spoznal sodelavko, katera mi je bila iz dneva v dan bolj všeč, več kot očitno tudi jaz njej. 100% prepričan sem da bi s tega lahko bilo kaj več, kar je nakazala tudi ona. Seveda se veliko druživa in spiva skupaj ter vse kar pride zraven, neizmerno uživam. Prvič v življenju me se zanimam za punco a je interes veliko večji kot do tipov. Bi jo vprašal ali jo povabil na zmenek, ampak bo prej ali slej zvedela kdo sem v resnici, ker tega nikoli več ne bom mogel prikriti saj za to vedo vsi. Je sploh možno kaj narediti, ker jo imam neizmerno rad ampak ne vidim možnosti kako bi to zvezo lahko nadaljeval z njo. Kaj pravite?

Če se že kao “dol daješ” z njo, bi ji lahko tudi menda povedal pozitivne lastnosti v obraz. Pa nisi ti že dvajset let gej? Ajde razkrinkano si babji šus usekan. Ne dopisuj se samo s sabo. 😉

Dragi Legendaš!

To ni sem jaz. Zgleda sem nekomu navdih za pisanje zgodbic. Ali pa je morda res. Ne vem.

Kje si pa to nasel sploh?

Oziroma ne razumem…je to tvoja zgodba?

Legenda mona, takole se zmeniva. Mene provokacije, kako naj lepo recem, ne ganejo. Vidim, da ti doloceni komentatorji pridno odgovarjajo in se zapletajo s tabo.  Jaz s tem odgovorom koncujem.

Ce te kaj resno tezi, daj, potozi. Drugace pa zgubljas energijo. Razen, ce te vse tole pisarjenje vzburja. 😊 Potem je pa to druga pesem.

Sicer pa ti zelim prijeten lajf ❤

zakaj misliš, da se ne zaveda svojih lastnosti?

ahh, 04.10.2022 ob 19:49

zakaj misliš, da se ne zaveda svojih lastnosti?

Zdi se mi, da taksni pozitivni in povezujoci ljudje, vcasih ne znajo izpostavit tega. Se niti ne zavedajo, kaksen vpliv imajo na okolico. Ok, verjetno je res odvisno od cloveka in drugih karakternih lastnosti.

V tem smislu mislim. Ona je karakter, ki bi na kaksni delavnici/teambuilding opisala sebe s 3 pozitivnimi lastnosti. Njena druzba pa bi dodala se 5 drugih, ki jih ona niti ne opazi. Tako sem imel v mislih.

In to ti je vsec, da je skromna?

Je kaj posebnega na njeni zunanjosti, ki ti je tok zelo všeč? Al je sam karakter?

ahh, 05.10.2022 ob 17:32

Je kaj posebnega na njeni zunanjosti, ki ti je tok zelo všeč? Al je sam karakter?

Oboje. Najprej me je pritegnil njen karakter. Nato pa kot strela z jasnega še zunanjost. Začel sem opažat podrobnosti. Je lepa ženska. Notranje in zunanje 🙂 In oboje me privlaci.

Dragi Zmeden

Mene bi pa zanimalo, če si se že upogumil in naredil zmenek z njo ali pa še vedno samo sanjariš o njej?

Vedi, da Ženska te ne bo v nedogled čakala! 

Eh, res si zmeden.. nič n

soft, 05.10.2022 ob 22:17

Eh, res si zmeden.. nič n

Nič ne razumem kaj se dogaja v tej tvoji zgodbi. A se družita, a zmenkujeta ali kako to poteka pri vaju druženje? Zelo skopo pišeš, no če ne želiš da se prepozna je razumljivo, ampak za brat zgodbo rabimo detajle in več informacij… Usmili se nas. Ampak vsaj nisi nas bralcev pustil na cedilu kot večina avtorjev, ki odpre temo in mrkne… Pa ostanemo brez epiloga. To je kot serija, ki jo ukinejo na pol in potem ostaneš tam nekje ujet v času in prostoru brez zaključka … So frustrating

Ce ona ne vidi da je tok fajn, kako jo bos lahko preprical, da si resen? Taki ljudje, ki si tok fajn, imajo obicajno tezavo z zaupanjem. In ce si misli, da jo imas zanorca? Da si aroganten? V smislu, da se zavedas vpliva nanjo in se z njo igras?

To te sprasujem k je moznost, da ce je tebo vsec je se komu drugemu. Vcasih pride prevec vsega in se lahko zgodi da se bo tako od tebe kot od ostalih umaknila. In drugo, ce pravis, da je res taka, da se ne zaveda vpliva, ki ga ima na okolico, je moznost, da tudi ne verjame o iskrenosti tvojih custev ali namenov.SSplih ce nisi konsistenten do nje

upam, da boš odgovoril na post od soft vsaj. Je zanimiva tema, ker dejansko res odpišeš in se pogovarjaš z nami naprej.

Upam, da vas ne zavajam s to temo. V bistvu sem zelel brati le kaksno podobno izkusnjo. Najbolj bi si zelel slisati, da me bo minilo. Resnicno ljubim mojega partnerja in spostujem to punco (in dejstvo, da je zasedena). In to, upam da vidite, da ne more kar voditi v neke zmenke itd. Nisem tak. Zal. Ta zgoba se (vsaj na kratek rok) ne bo tako odvila.

Kar trenutno tuhtam je, ali morda pa vseeno povedati partnerju (kar najprej nisem mislil). Mogoce me bo znal on preusmeriti stran od misli na njo.

Nje pa nikakor ne zavajam in je ne bi zelel. Nisem je osvajal, vsaj mislim/upam da ne. Vidim le, da nama je prijetno, ko klepetava. Ko so se pojavila custva, sem bil rahlo zadrzan, ker sem se bal, kako in kaj. No, tudi sicer nisem primer zabavljaca. Najin odnos ni nikoli sel gor in dol. Zdaj trenutno sva si najbolj blizu, kar pa za moja (in lahko trdim, da tudi njena) merila ni niti priblizno na nivoju, ko nekoga povabis na pijaco. Upam, da se razumemo. Nisem tip, ki hitim. In globoko v sebi ob misli na partnerja in njeno druzino, niti ne zelim narediti koraka in jo povabiti na pijaco. Kako je to fer do mojih custev, ne vem. Je pa fer do vseh, ki jih imava rada.

Tako da mi je zal, ce ste pricakovali hudo akcijo in porocanje o zmenkih itd. Ce bi do cesa takega prislo teoreticno, bi preteklo kar nekaj casa.

Ni pa lahko zame. Custva, ki jih je vzbudila in dejstvo, da je zenska, je precej pretreslo mojo notranjost. Meni samemu ni bilo lahko sprejeti, da sem gej. Na neki tocki sem sprejel in zdaj je ok. Lahko razumete, kaksna vsa vprasanja se potem pojavlajo v moji gavi. Od tega, ali bom se ob kateri cutil to? Ali me bo moj partner naekrat nehal privlaciti, kot me je naenkrat zacela ta punca? Kako bi bilo, ce bi se imela priloznost ze pred leti spoznati, ko so se najine poti kdaj nakljucno krizale? Bi bila skupaj? Bi imel danes druzino? Z njo? Pa še in še. Res ni enostavno zdaj biti v moji glavi. 😌

Dobil sem precej iz vasih odgovorov. Hvala.

Škoda. Sem upala, da bomo lahko brali ljubezensko zgodbo, pa beremo eno samo cincanje kot pri streight tipih. Moški ste res eno samo veliko razočaranje lol.

razumljivo. Vse to traja in traja in lahk otraja tudi leta. To, da si pričel premišljevati o tem ,da bi partnerju povedal, je pa prav. Pa ne, da bi te odvrnil od nje, temveč da si iskren – ker si tega zasluži, ker je tako prav. Če bo ta partner ostal, razumel, potem je ok človek. Če bo odšel, vedi, da je tudi to prav in ne ga vzet več nazaj. Partner si tudi v težkih časih, trenutkih, dvomih, krizah, ne le kadar je vse ok.

Ja težko je, predvsem če se nahajamo v zrelih letih. Takrat še bolj zrelo razmišljamo in se zavedamo posledic.

Mislim pa, da tuhtanje kako bi vse bilo, če bi jo prej srečal ne prinese nič, samo še večjo zmedo v tvoji glavi.

Vprašaj se raje, zakaj zdaj? Zakaj ti je zdaj prišla nasproti in kak pomen ima? Kaj vama je sojeno? Vse ima en vzrok v življenju.

Seveda ti to nobeden ne bo mogel odgovorit, ampak se mi zdi zanimivo vprašanje!

razočarana576 ima konc koncev prav. Da ti je prišla sedaj naproti, ima svoj razlog. Mislim, da bežanje pred njo in pred temi čustvi ti ne bo pomagalo. Morda niti ni nič ljubezenskega, ampak sta si namenjena iz nekih povsem xy razlogov.

Prav imaš, da ne hitiš. Ni ti treba, vendar to, da do nje ne pristopiš kot kaj več, razen kaj stranka? Nič ni narobe, če greš z nekom na pijačo. Komentarji zgoraj so bili, da jo ujami izven delovnega časa, pred podjetjem kjer dela, jo pozdravi, ko konča delat jo pozdravi, povprašaj kako je. Začni pogovor tudi drugače. To ni varanje, to je spoznavanje osebe, ki ti je simpatična. Pusti pri miru ostala čustva in se z njimi niti ne ubadaj. Spoznaj osebo, ki ti je simpatična in imaš neko sintonijo z njo in tako razmišljaj. Če bo kaj, bo s časom in o tem če boš razmišljaj takrat. Nesmiselno je se obremenjevat s takimi vprašanji, kaj bi bilo če bi, kaj čustim, sem sploh to pa to. Simaptična je, oba se imata lepo v družbi drugega, torej jo spoznaj.

Kaj pa veš, lahko je osamljena, lahko potrebuje prijatelja, lahko bo potrebovala oporo v neki bližnji prihodnosti in takrat ne boš mogel do nje, lahko bo postala nezaupljiva, lahko se bo umaknila sama .. če je tu, je tu z razlogom.Ne zbeži pred njo.

ampak si se očitno odločil in se boš umaknil, jo pustil pri miru, živel s svojim partnerjem naprej in obdržal odnos na vljudni razdalji z občasnimi in občasnimi stiki/pogovori. Če si se tako odločil, potem bo že prav a ne? Srečno in partnerju le povej in mu tudi povej svojo odločitev.

Zaljubimo se v osebo in ne v spol, tega ti očitno še nihče ni povedal. Ker vidim, da se zelo čudiš, da ti je kot 100% geju se uspelo zaljubiti v punco. Ti povem, da nihče ni 100% v eno smer, pa če to še tako trdi. Zakaj imamo potem malo morje kao 100% heterotov, ki se naenkrat zaljubijo v osebo istega spola?

Druga stvar je, da je iskanje nasvetov tukaj brezpredmetno. Zakaj? Zato, ker vsak dojema te stvari po svoje in nihče enako kot ti. Recimo sama sem težak realist in zelo dobra v predelavi takšnih čustev. Ko si predočim gola dejstva, me prazno fantaziranje kar mine.

Ti jo vidiš kot perfektno. Nihče ni perfekten in to kar ti vidiš v službi, je njena službena vloga. Doma ima domačo vlogo, kjer je lahko komplet drugačna oseba in če bi to videl/vedel, sploh ne veš, če bi ti bila še všeč.

Enako, če bi bil z njo v zvezi. Sedaj jo opevaš in vidiš samo pozitivne lastnosti, ker na polno fantaziraš. Realnost in dejansko življenje s to osebo bi lahko bilo videti povsem drugače.

Vprašaj se raje, kaj ti v trenutni zvezi zares manjka, da si podzavestno šel iskat to nekam ven?

New Report

Close