Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Klub Sun Garden Sežana

Klub Sun Garden Sežana

Odgovor na objavo uporabnika
milangabro, 04.08.2023 ob 22:33

je kaka resna ženska za obisk swinger cluba. nudim prevoz vstopnino prijetno druženje  [email protected]  imam 52 let urejen

HAha, tebi pa mal leta preskakujejo..v postu kjer isces fuk prijateljico, si pa 55 let star..

Vsake toliko se odpravim in lahko objektivno in realno napisem kako je v klubu, ce koga zanima naj se oglasi…

da boste imeli realno predstavo

[email protected]

info iz prve roke…

Danas 18.08,petak, budem s svojim dragim u Sun Gardenu, i nadam se kao i uvijek dobrom sexy provodu.. Naravno, obdareni i izdrzljivi 30 tih godina. uvijek dobro dosli, i uvijek izaberem pravog… Ima li takvih koji ce danas  biti tamo.

A bi sla zmano v swingerja sem se nov pa bi mi spremljevalka prav prisla.

Bi sla zmano v sezano? Se nisem bil in bi rad mel spremljevalko sabo

Ima,imas koj mail da se dog za buduce

Piši na meil [email protected]

V Nedeljo 17.9 iščem žensko li bi šla zmano v Sun garden

Zivjo… Iščem spremljevalko za obisk Sun Gardna… 37let iz okolice Sežane… Bi bila katera za?

Prišel bi z ženo, da jo malo presenetim. Sva skulirana in vem, da si že nekaj let zelo želi obiskati tako zabavo.

Povejte mi, kateri dan je najbolj primeren…

Sobota samo za pare,ali pa nedelja

Iščem spremjevalko za Nedeljo stroški moji

Si fraj jutri

Ženine sanje so da bi jo nekdo seksal od zadaj, medtem ko me oralno zadovoljuje. Torej, kateri dan bi bil najprimernejši, da najdeva moškega za stvar? Petek? Nedelja? Ob sobotah so pari, tako da ne veva, če bo kateri par oziroma moški za to…? Je pa prvič za naju

Moškega mislim da se da zelo hitro najti… Lahko pa, se kej zmenimo.. Hehe

Dobiva se danes

Bilo je super, prideva še

MidvaMi2: a sta bila v petek?

Zdravo,

Zanima me kako je glede tega “kluba”? Rad bi ekperimentiral a ne vem kako in kje..

Sem mlad fant, star 27 let..športna postava, bolond in svetle oci (ce to komu kaj pomeni haha)

Bi pa rad bi spoznal, raziskal in poskusil ta “svet uzitka”

Marsikaj bi rad probal ampak imam svoje meje..

– ne z moškim (trojček z žensko je okej)

– starost osebe/para do cca 50let

Je tu morda kdo (par) oz, katera (zenska) ki bi sla z mano oz. me spoznala s tem?

Ce ja, mi lahko napisete mail: [email protected]

Ja, bila sva v petek

Bi šla kaka znamo v Sun garde jutro ali pa v Soboto 45let.

Kateri dan je najvec parov notri?

Sobota

Koliko je povprecna starost?

35-45

New Report

Close