Klub Sun Garden Sežana
Zainteresirani parovi nek se jave na [email protected]
Hi. Je kjera, ki jo privlačijo dedki? Da se spoznava in narediva ta korak? 69/193/130/simpa sivolas z malo tovrstnih izkušenj in zato radoveden. [email protected]
Radovednica780, 03.01.2024 ob 09:14
Pozdrav vsem. Mene pa zamima, če ima kdo izkušnje kakšen je obisk ob četrtkih v Sun Gardnu? Sama sem postala radovedna tudi za te vode, pa bi si sla za prvic samo malo ogledat in s kom pokremljat na dan, ko predvidevam, da je obisk manjši. Ful vam hvala za kakšen odgovor ali nasvet 😊
moja številka je 064 160 225 tam sem se zmotil glede številke
Najprej bi blo dobro k’bi se dobila na pijački! Mal pogovorila, spoznala in potem bi blo mogoče vs skupaj bolj enostavno.
Sam vem ker hodim dosti mimo da je petek in sobota veliko obiska in si mislim da je najbolje takrat.
Sicer sva s prjatlom in prjatelco a bi potrebovali še eno bejbo da bi bli kot dva para! Je tako najbolj zaželeno.
Na [email protected] napiši sporočilo in potem je vse možno.
😉Tonček🥳, 07.01.2024 ob 08:38
Najprej bi blo dobro k’bi se dobila na pijački! Mal pogovorila, spoznala in potem bi blo mogoče vs skupaj bolj enostavno.
Sam vem ker hodim dosti mimo da je petek in sobota veliko obiska in si mislim da je najbolje takrat.
Sicer sva s prjatlom in prjatelco a bi potrebovali še eno bejbo da bi bli kot dva para! Je tako najbolj zaželeno.
Na [email protected] napiši sporočilo in potem je vse možno.
Ah citiranje ni delovalo!
Gre se pa za tebe radovednica