Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu moški noče seksa

moški noče seksa

Pozdravljeni, forumovci!

Ob branju zgodbic so moje noge kar same vstale in šle po vibrator, ampak to ni to! Želim si moškega, mojega moškega. Stara sva nekaj čez trideset, na začetku najine veze- pol leta. V vseh pogledih se ujemava, razen v seksu. Sem visoka, vitka, moškim všečna. Zapeljujem ga v erotičnem perilu, masiram ga, božam ga, se pred njim samozadovoljujem… vendar izgubljam voljo. Vstrajno me odriva, z izgovori, da je utrujen, boli ga glava, potem je brez kondicije, moje božanje ga žgečka, če ga primem za jajčka ga boli, ob njem se začenjam počutiti kot slon med porcelanom. Sicer je z menoj nežen, veliko me objema in poljublja, le erogenih con se izogiba. Ko sva o tem debatirala, je rekel, da enostavno ne čuti nobene želje in potrebe po seksu in da potrebuje čas. Ampak ta čas se vleče – že dva meseca se me ni dotaknil, pa sva še “sveža”. Že ko sva se spoznala, sem pogrešala tisto divjo strast, seks kjerkoli, a sva seksala vsaj enkrat na teden. Ta situacija je zame čisto nekaj novega in se nekako ne znajdem. Niti sanja se mi ne kako naj težavo odpravim.

Vse ideje in misli dobrodošle, lp. Npj

Sem prebrala, in prvo, kar mi pride na misel je, da ima tvoj fant raje moške.
Druga stvar je, da je zate pomembno, da si moškim (na splošno)všeč….kaj če si samo to želela od svojega zdajšnjega fanta? Hočem reč, ali si v svojega fanta tudi zaljubljena? In on vate?

Pa še kaj……verjetno pa sama v sebi najbolj res veš, kaj se med vama dogaja in predvidevam, da poznaš odgovor.

Draga npj,
Na žalost ti ne morem dati nekega pametnega nasveta kako izboljšati stvari, ker sem sama čisto na istem. Razlika je v tem, da so se pri nama ta 2 meseca raztegnila že na 2 leti. Verjamem, da si želiš moškega, ampak do moškega boš po mojih izkušnjah prišla samo tako, da tvojega pustiš in si najdeš enega, ki si bo res želel vse to kar ti, tudi sexa v takšni meri kot ti.
Meni pomaga to, da se na tem forumu “rajcam” s KIR-om, potem pa to opravim sama. Žalostno? Mogoče. Mogoče bo pa kdaj bolje, ampak do te faze bom morala priti sama in mi noben nasvet s foruma ne bo pomagal, ampak si bom lahko pomagala samo sama, ko bom v glavi razčistila določene stvari.

HMMMM….zaj.ebano…

jaz bi pomoje že zdavnaj odpeketala, pa ne zato ker noče seksa, ampak zato, ker bi se ob nemu počutila čisto neprivlačno.

..evo ti povem svojo zgodbico, z mojim sva že nakaj časa skupaj in je sex ratal predvsem ˝nekaj kar se mora početi v vezi˝- precej dolgočasno potem sem si pa umislila še eno damico in sem ga nakurla, tko da je še danes..pa je od tega že več kot pol leta….:)) …ampak seveda to sem jaz, ki sem malce bi. .

želim ti da rešiš težavo, ker če jo ne boš veza nima prihodnosti

:)) good luck

http://www.unikatnazaja.blog.siol.net/

Če je vse res kar si napisala, ga NEMUDOMA pusti! Mislim, da ima backa prav. Nezaslišano, da bi okrog mene plesala željna ženska in me na vse najprivlačnejše načine vzburjala, bi se strgal iz verige!

Pusti ga, no razen če nisi le vrgla kost…

Vprašala sem ga, če je morda kdaj pomislil, da so mu všeč moški, pa se morda tega še zaveda ne. Če ga ne bi ljubila, bi zares ucvrla, tako pa kompenziram pomanjkanje z njegovimi pozitivnimi lastnostmi. Čeprav me vse bolj najeda stavek, da nima nobene želje in potrebe. Nisem mogla verjeti, da to lahko izusti moški.

Joj, npj! BEŽI STRAN, dokler lahko. Če se mu zdaj, ko je malo čez 30 ne da in nima želje, kaj šele bo! Pojdi stran, dokler nimaš nobenih obveznosti in 100.000 razlogov zakaj je bolje da ostaneta skupaj!!! Sigurno boš našla nekoga, ki te bo vreden in vreden tega, da boš plesala pred njim in boš potem tudi primerno “nagrajena”.

Mislim, da si dovolj stara, dovolj zrela? za zvezo, ki ti prinaša zadovoljstvo, veselje, radost. To kar ti opisuješ ni ljubezen. Ne moreš tako živet, če se imaš rada.
Nimata nobene kilometrine, praviš, ne obotavljaj si, raje odidi, dokler te manj boli….čas teče in minute, ki jih ne živiš sebi v dobro, se vračajo vsepovsod vate nazaj…..in ti ne prinašajo radosti nad seboj da polno živiš!

Ko sem brala vajina rajcanja, sta se mi zdela super. Pomislila sem, le kaj delata za računalnikom, pejta nekam. In morda sem nepoštena, a sem razmišljala tudi o tem, da pri svojem uživam v vsem tistem kar daje, seks pa poiščem drugje- brez obveznosti. Vendar v dnu duše verjamem, da če se imata dva rada, morata premagati vse ovire. Dve leti zagotovo ne bi zdržala. Lp

Hmm, če hočeš bit še naprej njegova kuharica, perica in čistilka, če ga še kar ljubiš, zakaj si potem ne poiščeš ljubimca, da vsaj željo po sexu potešiš? Vso pravico imaš!

Bravo, KIR!!!!!
Predlog ni slab. Je pa odvisno za koga.

Tudi meni je super, in ti povem odkrito, da tudi jaz ne bi bila več za računalnikom, ampak bi ga z največjim veseljem zvlekla v Medno in z njim počela vse tisto, kar mu obljubljam in to kar mi manjka že toliko časa. :)Ampak, pustimo zdaj to.
Poglej, zakaj bi igrala nepošteno in naskrivaj iskala ljubezen v objemu drugega, če do tega fanta zdaj nimaš nobenih obveznosti? Poišči pravo ljubezen drugje, kjer boš lahko igrala fair play, pa še vedno po svetu hodila srečna, zadovoljna in zadovoljena!
Res sex ni vse, je pa veliko. Je kot pika na i. Zdaj naj bi bila še vsa zaljubljena in to res ne bi smel biti problem. Si predstavljaš kaj lahko iz tega nastane čez nekaj let, ko se strast umiri? Rajši že zdaj misli na to, ker to te čaka, če ostaneš z njim.

Ja, izbira je njena..

npj napisal:

> Vendar v dnu duše verjamem, da če se imata dva rada, morata
> premagati vse ovire

Dobro si tole napisala.

Dve leti zagotovo ne bi zdržala.

To je pa še boljše, se mi zdi.

Veliko sreče ti želim pri odločitvi, ki ti bo prinesla srečo in zadovoljstvo!

Nisem mu ne eno, ne drugo, ne tretje. Živiva ločeno in če se situacija ne bo spremenila, bo tako tudi ostalo. Je pa res, da imam za seboj razpadel zakon, dva otroka in on je prišel nepričakovano, v trenutku, ko sem moške prezirala in potreboval je kar nekaj časa, da sem mu odprla srce. Nora pa sta nanj tudi otroka, všeč pa je tudi mojim staršem… spraševala sem se, kaj je narobe z njim, da pri svojih letih še nima družine, da so njegove veze razpadle, da ga ne “motiti” mamica. Bojim se, da sem našla odgovor.

Saj veš, kot pijanec plota se opiram na njegove besede, da potrebuje čas.

kaj pa ko sexata (uff, že dva meseca nazaj???), je njegova erekcija popolna?
kakorkoli berem, vedno me spreleti isto – ta moški ni iskren s tabo – ne v ljubezni ne v odnosu…in tole, dva meseca brez spolnosti in na začetku veze – hej!!!
pogovorit se bosta morala – oz. TI mu moraš marsikaj razložit – pa kar konkretno povej!!!…eden mora bit iskren, valjda!!??

lp

Verjamem, ampak od obljub ti verjetno ni še nikoli prišlo, ne? Vidim, da imaš za seboj že kar nekaj. Ne glej na to, da je všeč otrokom in tvojim staršem, ker na koncu, ko nikogar od njih ne bo poleg tebe, ti bo ostal samo on. Si predstavljaš vajino skupno prihodnost? Mlada si še in včasih pa moraš biti tudi malo egoist in pomisliti nase in na svoje dobro. Če te ne osrečuje zdaj, te nikoli ne bo.
Zakaj pa potrebuje čas? Da mimo pride ena frača, ki mu ga bo v stotinki sekunde dvignila in boš ti odletela v naslednji sekundi? Ne razumem zakaj potrebuje čas! Skupaj sta pol leta. Z Golavca bi moral javljati o potresih in epicenter bi bil v vajini spalnici! Ti ga moraš pa prositi za sex!
verjamem, da je težko razmišlati o odhodu, sploh če ga ljubiš, ampak zavedaj se, da je na svetu sigurno nekdo, ki te bo res vreden.

Se trudim. In ko sva seksala, je bilo tako kot je treba. Je pa večkrat rekel, da mora shujšati, ker ima v njegovi glavi 15 kg preveč (to je pridobil v zadnjem letu predno sva se spoznala). Razložila sem mu, da mi je všeč kakršen je in da se mi zdi seksi in si ga želim, ker ga ljubim.

Hvala, maja. Vikend je pred nama, otroka bosta pri mojih starših in mislim, da bo v ponedeljek marsikaj bolj jasno.

Uživaj.

Enako! pa ne obremenjuj se preveč, ker ko bo pravi čas za to, se bo vse tako odvilo kot je treba.
Lepo se imej in uživaj s svojima sončkoma!
lp,
Maja

hmm, če ima pa nizko samopodobo je pa tudi problem…pa drugače, v družbi, se sprosti, uživa, se rad uredi?…hodita tudi ven…?
ne vem no, saj ženske čutimo, če nas imajo RES radi, kajne? nekje globoko v sebi poznaš tudi to resnico…
bilo bi zlo slabo, če bi njegovo ne zanimanje zate vplivalo na tvojo samozavest…kaj pa je razlog njegovega “libida na dnu” bosta morala ugotoviti oba…skupaj!!! v iskrenem pogovoru…
hmm, ko sexata, počneta to “na svetlem” al v temi?… ne da mi namreč miru to njegovo “15 kg preveč”…

lp

Rad je urejen in na videz ne daje vtisa, da bi bil nezadovoljen sam s seboj. Sama greva v kino, savno, plesat, sicer pa veliko hodimo v naravo tudi z otroki. V službi je na vodstvenem položaju in deluje samozavestno. Zato preprosto ne razumem. Počne stvari, katere mi poleg poljubov, objemov in nežnih besed, povedo, da me ima rad. Npr. gre namesto mene v trgovino, po otroka v vrtec, čuva ju, kadar grem zvečer ven…razmišlja o skupni prihodnosti. Pomislila sem, da so za nezainteresiranost njegova leta- 38 lahko pri moškem že problem.

Hotel sem se vgrizniti za jezik, ampak ni šlo in enostavno moram napisati:
tega tvojega “moškega” je eno samo sprenevedanje! Ali pa je v resnici takšen, kot je. V obeh primerih naj***š ti! Res je žalostno, ko se ljudje kolikor – tolikor ujemajo na vseh drugih področjih, razen v seksu, in se prej ko slej pokaže, da večina poznejših težav izvira prav iz različnega libida, drugačnih želja in nagnjenj v spolnosti, različnih potreb po seksu.
Zato – čeprav ni prijetno – raje razčistita sedaj, dokler sta “sveža”, v nasprotnem primeru bosta oba trpela.
V Kamasutri lepo piše (in iz izkušenj vem, da je res), da zajec in slonica ne sodita skupaj, prav tako kakor slon in srna. Prispodobe letijo na dejansko fizično velikost spolovil in na libido.

lp,
Srečko s prižnice

Npj iskreno povedano jaz bi že pobegnila.Res je ,da pravijo,da sex ni vse,vendar,če se že sedaj ne ujameta v tem in,da ne moreta te točke rešit kaj šele pride.Kaos.
Srečno.

New Report

Close