Mož zahteva od mene, da naredimo DNK test za najinega sina
Stara sva oba okoli 30 let. Poznava se še iz časov srednje šole, ko sva tudi začela hoditi.
Poročila sva se šele pred petimi leti, prejšnje leto pa sva dobila najinega prvega otroka – sina.
Pred parimi meseci pa mi je mož rekel, da me ljubi in da ve, da nikoli nisem varala, ampak da vseeno želi, da bi naredili test DNK, da bi bil 100 % prepričan, da je sin res njegov. Nato mi je to predlagal še nekajkrat.
Sem zelo razočarana nad njim, saj ga nikoli nisem varala, in ne vem, kaj naj storim.
Kaj mi predlagate?
Hvala vam za odgovore
pazi se ga, 01.09.2022 ob 16:11
Uf, grdo. Morda sklepa po sebi.
Sklepa po sebi. Verjetno še sam ne ve koliko otrok je naklofal drugim in taki so potem v strahu, da ne bi njih kdo drug okoli prinesel. Od njega zahtevaj pisno zahtevo za DNK in obrazložitev zakaj to hoče. Verjemi,da ti bo to v prihodnosti zelo koristilo. Ko dobiš rezultat testa, vloži zahtevo za ločitev. S človekom,ki ti ne zaupa in ne verjame ne moreš biti niti skupaj,kaj šele poročena.
Po nekih statistikah v Nemčiji kar 30% moških, niso biološki očetje svojemu otroku, čeprav trdno verjamejo v to.
Če bi jaz imel otroka, bi se tudi nagibal k tej ideji. Bi se pa prej pozanimal, če se to da narediti kako anonimno, da ženska niti nebi izvedela,…
So bili že primeri, ko sta Slovenca šla na poročno potovanje v Afriko in se je čez 9 mesecev rodil črn otrok,.. Tako, da mislim, da ima vsak pravico dvomiti,..
Židje imajo tako, da se potomstvo prenaša po ženski strani. Že vedo zakaj!
Za vse je menda mama kriva,.. Ženske ste obseden z mamami svoji partnerjev,… Bolano!
Razočarana895, 01.09.2022 ob 15:57
Stara sva oba okoli 30 let. Poznava se še iz časov srednje šole, ko sva tudi začela hoditi.
Poročila sva se šele pred petimi leti, prejšnje leto pa sva dobila najinega prvega otroka – sina.
Pred parimi meseci pa mi je mož rekel, da me ljubi in da ve, da nikoli nisem varala, ampak da vseeno želi, da bi naredili test DNK, da bi bil 100 % prepričan, da je sin res njegov. Nato mi je to predlagal še nekajkrat.
Sem zelo razočarana nad njim, saj ga nikoli nisem varala, in ne vem, kaj naj storim.
Kaj mi predlagate?
Hvala vam za odgovore
Kaj pa tebe skrbi? Zakaj bi to bil problem, če praviš, da nisi flodrala z drugimi?
In drugo: poučeni….test lahko naredi brez tvoje vednosti, 450 evrov stane, sam slino otroka vzame!
Tomaz.Gorec, 01.09.2022 ob 17:03
Po nekih statistikah v Nemčiji kar 30% moških, niso biološki očetje svojemu otroku, čeprav trdno verjamejo v to.
Če bi jaz imel otroka, bi se tudi nagibal k tej ideji. Bi se pa prej pozanimal, če se to da narediti kako anonimno, da ženska niti nebi izvedela,…
So bili že primeri, ko sta Slovenca šla na poročno potovanje v Afriko in se je čez 9 mesecev rodil črn otrok,.. Tako, da mislim, da ima vsak pravico dvomiti,..
Židje imajo tako, da se potomstvo prenaša po ženski strani. Že vedo zakaj!
Sem napisala, da se ureditanonimno!
MB
LJ
KP labaratorij
ideje ideje, 01.09.2022 ob 16:13
Oče mojega otroka je tudi imel ideje, da bi šli na test DNK. Sem mu lepo povedala, da nobenega problema, z lahkoto, ampak je to tudi zadnja stvar, ki jo bova naredila skupaj.
Teh idej sicer ni bilo več, ampak je bivši zaradi splošnega psihopatskega karakterja.
hehehehe
imate prav, “mame”
če pa vsi u vasi vedo, da on Ni oče, pol pa narediš test.
Karina482, 01.09.2022 ob 17:07
Sem napisala, da se ureditanonimno!
MB
LJ
KP labaratorij
Najlepša hvala za info, če bi slučajno kdaj potreboval. Sicer nič ne kaže na to!
Črna kuhinja, 01.09.2022 ob 16:11
Če meni to moj predlaga… Grem na test, ko se vrnem s testa ga postavim pred vrata in ko dobim rezultate mu jih pošljem. Oče je seveda on in bo ostal- moj mož pa več ne.
Neeee no ženske tok bit “..pametne”…veliko lisičk se je že na ta stavek že ujelo, dons težko saj narediš test brez njene vednosti, potem pa jebat!