muca išče dom
Mala pikica najdenka stara cca. 6 tednov išče topel domek kjer bo lahko predla celo zimo!
Malo lepotičko smo našli v Rožni dolini v študentskem naselju. Je bela s sivimi lisami, radovednim temnim smrčkom in še bolj radovednimi očmi. Navajena na mačje stranišče in vedno lačna 🙂
Upam, da je med vami kdo, ki jo je pripravljen sprejeti k sebi.
Pokličite na tel št: 040-63-83-66
Kaj je draga? Od kje pa ti po takooooo dolgem času?
Vmes je ta forum skoraj crknil, prepričan pa sem da rabi sveže tiste lepe besede o seksu iz dni ko si bila kraljica foruma in ko smo ob tvojih besedah imeli težave zaradi misli na to kako dobra moraš biti! Saj veš – tako kot ti znaš in se konča: not pa ven, pa not in ven……
Boš spet razrajcala vesoljni svet?
Na, zdaj te spet ni več! Pa tako sem čakal tiste lepe besede ko sva se tisoč in enkrat dala dol na prav toliko načinov.
Mravljinčke po hrbtu in metuljčke v trebuhu čutim ko se spominjam kako lepo sva se ljubila, žal le virtualno…. Se še spomniš moja največja ljubezen? – čisto sama brez pogledov v brezčasju, ko si tako lepo cvetela v vsej svoji lepoti ogrnjena v prozorno ogrinjalo – tvoji rdeči lasje so ti padali preko ramen, videl sem tvoje čudovite trde prsi, čudovito postavo in ohh, tvojo prekrasno lulico, sveže pobrito, mehko in gladko ter tako neznansko prijetno na otip… Uživala sva le ljubezen, nič nama ni bilo potrebno, ne zraka, pijače, ne hrane…… Užila sva le ljubezen in vroči, čudoviti seks….
o ti revež moj;))…še mal pojavkaj in mogoče se ti vrne…le zakaj imam občutek da je mal čudno…diskretnost-i ni več, se ti nekako po tiho poslovi v vajinem dialogu, itak se je tipkala le s teboj, z drugimi redko, preredko;)) in pride backa;))..kaj meniš dragi…saj veš tukaj je vsak lahko vse..le kdo je diskretni..kaksen plemeniti..haha..se greva mal “sherlok holmsa”