Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Perverno drkanje

Perverno drkanje

Pero590:

Jaz sem tudi včasih to na veliko počel…hehe

Jaz sem veliko v avtu in včasih tudi kombiju. Nemalokrat ga drkam med vožnjo. Ni boljšega kot da spustim pod armaturo na semaforju, ko se mimo sprehodi kaka fina damica ali ko se pogled sreča z blondinko v sosednjem avtu.

Verjetno je kaka tudi že ugotovila kaj se dogaja.

Kakšne pajkice in najlonke pa imajo vaše mamice ali partnerke. Moja punca ima toliko manjše številke, da ne morem nič od nje oblečt. Lahko le po rokah mečkam.

Meni je bolj sexi, če dam mamine najlonke na kurca pa špricam v njih. V drugi roki pa voham in ližem izcedke iz njenih spodnjih hlačk, tangic.. itd. Včasih še katere oblecem. Noro me vzburja, ko pomislim na to.

Sandi290:

Mama ima pajkice večinoma svetleče iz spandex materiala raznih barv, največ pa črnih. Najlonke pa črne in kožne barve….hlačne in samostoječe.

Vito132:

Jaz tudi to delal včasih 🙂

ej bejbe jutri ob štirih vela se gremo fukat v savno jaz si ga bom pa drku umes samo dve na enkrat 🍌🍌🍌🍌🍌🍌+🍑🍑🍑🍑🍑=  jaz     aaaaaaaa

Lepo zelo rajc mmm

Na ženino sestro

Drkam si jo na sestro….ko vonjam njene spodnje hlačke, še posebaj ko pride iz treninga odbojke, ali pa kolesarjenja……vonj po pički pomešan z znojem…..uhhhhh, čist sem mokra, že ko to pišem……….

Ja jaz tudi

Sosede so zakon

To poletje sem večinoma dopoldne doma, enako kar precej mlajša soseda, ki ima malega otroka, njen je pa v službi.

Po nakljucju sem odkril da se iz vrhnjega okna vidi ravno na njihovo skrito gornjo teraso. No ta soseda skoraj vedno isto uro(predvidevam ko otrok zaspi) pride na teraso in začne z obsedenim tipkanjem, vedno se tudi slika v khm..pokvarjenih pozah in se pripelje do orgazma. Vcasih s prsti, igračkami in tudi z bučko se je že. Vedno vse slika.

Tako da imam skoraj vsakodnevno drkanje nanjo, je pa vprašanje kdo je bolj perverzen ona ali jaz, saj ne verjamem da se takrat slika in pogovarja s svojim.

No meni je polepšala poletje:)

New Report

Close