Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu slab in dober sex?

slab in dober sex?

kaj pa meni???? bi tudi kaj pokazala??? al bi me kr spodila?
:))
LP

Remedy

ojej ojej ojej….. vidva sta pa res boga :)))) pa če pomislim, da jst že 2 meseca nisem pošteno seksal, kolk časa šele vidva nista!!! :)))

LP

Remedy

Jebenti, žrebec, če te bom morala vedno po dve uri čakat, bom že zmrznila prej… Veš da je problem, če ima punca mokro muco, zunaj je pa minus!!!
Bejž zdaj hitro not na toplo, da ti čaj skuham…

hehe. a unga v vrečki, al unga, k se kr noter strese?? :)))

sploh me pa ne rajcaj več, ker bom poklical na SIOL, naj izsledijo tvoj IP, pa bom uletu h teb!!!! ………kot sem rekel. jst že 2 meseca nisem seksal…… si lahko misliš, kako hudo mi je že…. :))

LP

Remedy

hehe…. zelo dobro! sedi 5. Pr meni si dobila plus v redovalnico! …ampak jst devam a koncu leta kontrolke – pregled znanja skozi leto……. te bom kr fajn namučil…… :))))

LP

Remedy

“unga, k se kr noter strese”
Pa še izbiraš lahko, ker sem čajarka, jih imam veliko vrst!

Ti kar uleti, ampak bodi pripravljen, da danes rabim varianto 4, kot je že samsung pogruntal!

Zato pa pravijo, da bodo vse ostale pri meni, haha.

A ne veš, da imajo rade debelo?

Hahaha, sam s tem se ne boš potolažu. Sicer pa glavno, da vedo deklce

brrrrrrr…….. 🙂 po takem rajcanju tudi meni nebi nic drugega padlo na pamet, ko da te nabrišem še na pol oblečeno, pa da kr trgava cote en iz druzga!!!!! pa se grizeva!!!! :)))))

LP

Remedy

Bom zagotovo, ljubica, boš vidla! Kako se veselim kot da 14 dni blodim po puščavi, potem pa najdem vodo in je ne mislim nehat pit!

No, Remedy, a si slišal? Niti najmanjše šanse nimaš, haha

Že iščem vozniško…. mater, kam mi je padla prometna… kolko km je od MB do T?

hehe. sej v tem je problem: da ne vejo!!! :)) . veš….. ravno včeraj sem bil z eno mojo biiiiiiiivšo zuni, pa me je vprašala: “A maš ti še vedno tko velkega?” :)))) sem mislu, da bom padu od smeha!!!! :))) “Ne, lejo…. to je potrošni material….. se z leti znuca…..zdej je že ene 3cm krajši…” :)))))))

LP

Remedy

A ne bi blo res fajn, da bi blo res tko, saj domišlije ne manjka, škoda da realnost ni glih taka, šmrk:-(

Remedy, midva nisva že dva meseca med sabo, drugače pa! Ampak bova, zagotovo!

92 km!!!!! sem že vse preračunal!!!!! odvisno kje si!! al bol spodaj, al v centru! :)))

LP

Remedy

backa!!!!! a mene boš pa kr tko zavrgla!!!??? pa tolk luštno sva se mela ene parkrat!!! :))

LP

Remedy

P.S.: upam da KIR ne ve za najine avanturice…….. sej sem cist potiho natipkal! :))

DRIIIIIIING, DRIIIIIIIIIIIIIIIIIING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Odpri mi, plašč imam že odprt, en škorenj že v rokah držim……………

Backa, to pa kar lepo negiraj, vem da ni res!

O, Remedy, remedy…!

ojej ojej ojej. že letim!!!!! pa se sproti slačim, da ne bova mela preveč dela!!!! :))) evo!!! odklenem, odprem vrata in vidim: kaj? (povej, kako bi bila oblečena!!! :)))

LP

Remedy

A tako Lunca, tud ti me varaš! Kaj pa najin sex?!? Remedy naj se nekje drugje greje

ja… bolj ko je horny, bolj je veselo seksat. Vključno s tem, da seksaš tudi kje drugje kot na postelji, v svojem stanovanju… uporabljaš pripomočke… Skratka; domišljija ne pozna meja ;-))))

..sej vidiš, da nama ne verjame :))) fju!!!…… sem si kr oddahnil :))

LP

Remedy

BACKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA,

j o ka m ! Pa tamal mi je padu!

pa dobr KIR!!!!! pa kaj hočeš ti met vse!?!? nekaj mora pa tut za mene ostat, a ne??? pa raje ne govori tko, ker bom šel takoj backi povedat!!! :))

LP

Remedy

New Report

Close