… si ščekiral ladlce? ma use ladlce? mogoče sm eno fajn ušpičla prejle, ma kar je je…. zdej je preksnu… se pač zgodi, takim ku sm jst… ;)) (lumpa in navihana)
Ah,danes me razen Žverči in mogoče še ene,ni spravlo v dobro voljo nič.Zdaj pa še ta tvoj napad,maloprej pa od žene.Pa saj mam tud jaz samo ene živce in še ti so v k***u .-( Sp
Jaz tebi? Ti si meni uni dan napisu, da me tvoj sosed pozna… torej? Aja, metal si me… na finto… sej vem, sem opazla tvojo prefriganost… Tud včerej si me probal nekej sprovocirat, pa te nisem “jebala”, tako da si opustil tisto misel… ma ku sm jst poredna, lumpa
Včeraj na koncu sploh nisem vedel,kdo s kom,če sploh s kom in sploh če sem jaz sam s kom al je kdo z mano…približno tko nekako je bilo,se mi zdi. Kakšna je bila že provokacija,da ne berem nazaj?Jo probam ponovit danes:-) Sp
hih, daleč je z letalom … en ceu dan bova frčala… hihi, zdej ko imam tvoj naslov… opa nisem še preverla, če je B…, ti bom lohk anke kartolino poslala ….. al ne smem zarad ženke?
ma ne bi jst pošilala moje slike po celem svetu, a… sej me boš vidu v živo, če ne boš sestrelil frčoplana…. lohk prideš s tvojim digitalcem, boš lohk slikal in brisal, dokler ti ne bom všeč (če ti bom kdaj, ker nisem tvoj tip)… ;))