Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu V pisarni

V pisarni

Sej že ima mojo telefonsko… 😉

Aja, potem pa v redu. Potem pa ne vidim razloga zakaj bi čakal in čakal. Mogoče se moraš pa še malo potruditi.:))

no ja…

Draga, končno sem prišel….in se narahlo stisnil k tebi…samo to….zaenkrat…čutim, kako v tebi narašča pritisk…..jaz pa se začnem igrati s tabo, …

Razen dobro posexat, ampak ta odločitev, kdaj in kje, je v tvojih rokah.

o, madonca………
Skoraj sem prst namesto sendviča vgriznila………….
:))

Kako v mojih? Saj jo imaš ti med nogami, ne jaz:-)))

Ups, Majči,
tole je bilo že skoraj čisto…ta pravo…..kako bi kaj bilo,če bi prišlo do srečanja, povabila na kavo…..mmmmmmmm….pa pogovoru o temah na forumu…..mmm…:)

acjom, upam, da je v sendviču ena dobra basa-klobasa;))

Prišel si čisto nepričakovano…zaslišala sem samo pljuske vode…pogledala in v bleščeči svetlobi zagledala tvojo postavo…presenetil si me. Mmm obožujem sladka presenečenja. Nagajivo se ti nasmehnem in preden uspem karkoli reči se s svojim sočnimi ustnicami prilepiš na moje. Od sonca razgreto telo se strese ob stiku s tvojim…prijetno hladnim in mokrim… Sanjski poljub še vedno traja…moje telo se prebuja…čutim prijetno ščemenje po celem telesu…

Ti si pa ena važička,da veš.Ti bi raje bulafon fgriznila ne pa prst.

si si že predstavljala, da imaš kur*ca v rokah, :-))))))))

hja…………..tiste, ki bi jo jaz sedaj……………NI!
🙂

Ena trda klobasa s rdečim napetim ,kot struna ,dodatkom na vrhu.-))

ja, tvojega.

Potem si pa le dobro na koncu oblizni prst in misli kako lizes..mmmmmmmmm;))upam le, da nimaš kakšnega sodelavca, ker pogled nate zna biti potem zelo rajcajoč..sploh če se boš preveč vživela in pomencala še mal z nogami in ti bo iz ust prišel nedolžno uffffff…hihi

hahaha…………sodelavka sedi nasproti mene………..bi bilo malo nerodno; verjetno bi si mislila, da se mi je prpelalo………….hahahahaha

:))) edino kar še lahko napišem je, mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ne igrajta se z ognjem..,))okej no..moram bit mal pametna, vsaj pri drugih no;))

Čaka na tvoje roke dragi.

sigruno ja..bi ti ušla iz pisarne, ker bi se bala, da ne napadeš nje;))…hihi

:))) Jaz se z ognjem ne igram, ker se lahko opečem, s čim drugim pa z veseljem!

Važička niti odpišeš mi ne več:-)Že prav štajerčica.

Jap:-))

:))) So se nekje drugje zataknile.:))

New Report

Close