Za ženske
2 leti nič? Pa ga nisi prevarala – vsaka ti čast. Jaz ti povem meni se zmeša, res res….
Res nevem – postavi ga na trdna tla, da tako ne gre dalje in da si boš res v ta namen poiskala drugega… in da to res misliš, če ga ne moti pa še bolje – ali pa bo reagiral in se spremenil…
Ja no jaz bi veliko 🙂 pa še več 🙂
Ja no saj mojem tudi tu pa tam ni 🙂 pa mi se takrat ni jasno zakaj ne 🙂
Ima kdo kakšno idejo kako ga naj prepričam, da bi tako za popestritev kje v naravi ali kar v avtu 🙂 on to noče, ker skoz pravi kaj, če kdo vidi.. pa take bedne … Jaz bi pa full 🙂
Drugačen občutek glede česa?
Ja, tudi jaz sem bila pošteno presenečena, ko se je to začelo dogajati v taki meri. Sem mislil, da ste vi tisti reveži, ki morate prositi. Zdaj razumem moške, kako nebogljeno se počutijo, ko ženska ne da in ni rešitve za to. Lahko skačeš čez plot, če si seveda za to, ampak dolgoročno gledano – je to rešitev? Kaj sploh narediti? Rad bi, pa ne moreš, hkrati pa imaš človeka še vedno tako rad, da nočeš stran samo zaradi tega. Ampak, ali je to res SAMO sex? Slej kot prej, če si v veliki meri prikrajšan za ta užitek, to preraste v vedno bolj pomemben faktor dobre veze, torej, to ni več SAMO sex. :))) Bom rajši nehala filozofirati.:))
Ja, se 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} strinjam s tabo. Z ljubimcem nekaj časa seksaš, potem pa to skoraj vedno preraste v čustva. Pa si mu kdaj odkrito povedala toočno tako, kot pišeš tukaj gor? Namreč to, da ti hudo manjka seksa, da ga imaš še vedno rada, da neveš več kaj narediti itd.?