Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu zvestoba do groba

zvestoba do groba

ja, jaz se poskušam čim manj obremenjevat s tem… čakam na preblisk. Ena je enkrat na enem forumu razvila dobro teorijo, da ko ne ve kaj nardit, ne naredi nič. Slej ko prej se zgodijo kaki nepredvideni dogodki, ki ti pokažejo pot. Toirej pšač delaš po srcu s čim manj razmišljanja, tako tudi sam mislim.

No, jaz si svoje vzamem, minimalno kar potrebujem, da sem sicer čist na meji, ampak še skupaj. Verjetno bo slej ko prej moji počlo, ker si misli, da sem preveč brezkompromisen, jaz pa več ne bom mogel ponudit. In takrat bo tisti trenutek, ko je preveč, ne da bi sploh kaj razmišljal o tem, če še je za ostat al ne. Čist po domače… nudim, kar nudim, več ne morem, pa… take it or leave it.

:-))))

Joj, -mm!

Ja, si mislim, da sta govorila o tem. Kako veš tole v zvezi s samozadovoljevanjem? Jaz sem se…v času sušnih let, ha ha.
Pa je pravila, da te ma rada? Čist celga in ful in sploh na začetku?
Si jo imel ti v celoti rad?

Pa zakaj ti ne bi preprosto ugodila? Če nekoga imaš rad mu to počneš, a ne?
-mm, ma sej ti ni treba razpravljat z mano, veš. Da ne bi mislil, da tiščim vate. Sem že rekla, da so to tvoje zadeve….Le, da mi ni čist vseen. (ha ha , bljak)

pozdravček!

he he he… dobrodošla… Sam ti vprašaj … nas izkušene ;-))))

eh brezzveze… Ja, vprašal sem jo o samozadovoljevanju, pa je povedala… Ma vse kar se tiče telesne strasti pri njej je tako prekleto vodeno…. Ona tega ne rabi… he he he… ona je za duhovnost; kr naj seksa duhovno, kar se mene tiče, jaz mam raje čvrste dotike…

Tudi jaz imam rada trdo, čvrsto, splčoh za prjet in občutit.

aha… skor vse :-))))

Se oproščam zarad napak, nikol ne lektoriram kar načečkam, to moram itak že tu. OPROSTI!

Saj bi bla ti zame čisto sveže, dišeče meso (mesek) in to je edino, kar si zdejle želim. Posebno ko zavoham Armani al kaj! In to bi bilo vsakič, torej svežina za vedno…

Aja, najbrž si misla tvojo ritko v moje roke, sam pri tem ti ne morem s prstom tudi po tvoji krogljici (kli..da ne bi blo slučajno zbrisan). A tudi brez tega vedno dosežeš vrhunec?!? Si prava ženska, ni kaj! Kdo bi se te sploh branil, pismo jaz še daleč najmanj! Kr mal sm nevoščljiv tvojemu, zakaj imajo samo nekateri takšno srečo???

Kdo bi se te sploh branil, pismo jaz še daleč najmanj!

Pa, jasno, ti še najmanj. Ha ha!
Poljubček!

Se smejiš, ne, ker se te tako branim, a? No saj sem vesel, od začetka sem opazil kako si mladostno igriva.

Še tebi – enkrat si napisala: POLJUBČKOV MILION! – ena prekleta papiga sem – saj boš mogoče šele proti večeru brala, sam paz da te srečni možek ne zasači!

Jep…… s tem zadnjim delom se moram (žal) popolnoma strinjat

Vedno sem mislil, da je sex ena postranska zadeva v zivljenju, ampak sedaj pa vse bolj opažam, da to ni to…….. maš prav. Freud gor ali dol…….

LP

Remedy

Uf, hvala za želje, ampak…… se ni najbolj fino začel.. mam do jutr za predelat knjigo (250 str.), pa še za naredit cel kup drugih stvari……. drugače pa: lep dan tudi tebi :))

LP

Remedy

he he he… jaz pa sem vedno vedu, da je taglavna… ampak sem si mislu, da se ljudje spreminjamo, danes pa vem, da se ne

No upam ,da ti bo kdo priskočil na pomoč,vsaj pri drugih stvareh ,ker knjigo moraš pa res sam predelat , pa še……. 🙂 lp*

P.S.v dvoje je lažje bi rekli …..

Ok, zdaj pa tole postaja že kar malo depresivno….. :)))

ljudje se nikoli ne spremenijo in podobne zadeve…….

-mm!

bom padu v tako depresijo, da se bom šel na prvo drevo zahojsat…. :)))

bemti seks! pa kdo si ga je sploh izmislil!!!

LP

Remedy

hehehe……. provociraš a?? :))

sej bi tut kaj drugega počel v dvoje, sam kaj, ko nimam s kero……. a se javiš? :))

LP

Remedy

Zdele pa sm delu, kot že dolgo ne! Ampak ne gre pa ne gre iz glave:

Jaz bi mel doma rad tako ljubezen in sex, da ne bi potreboval niti zraka, hrane in pijače, da bi pozabil na ves svet, na vse kar me obdaja! Pomisli: celo nate, pa si najčudovitejša od vseh, ki živijo, so, ali še bodo!

Lepo prosim: OZDRAVI ME s svojim objemom moja dobra vila! Boš?

Seveda se javim,samo v nebo poglej zvečer,vidiš kok je zvezdic*** eno si zberi pa bo****** 🙂

hjeh……..

Ja, pa da me odpeljejo v LJ-Polje. Predstavljaj si situacijo: jst sred ceste, zrem v nebo, gledam zvezde, se smejim in se pogovarjam z navidezno prijateljico…… pa veš da me odpeljejo preden jim lahko razložim, kako mi je ime…….. Boš morala kak boljši načrt naredit………. razen, če se me ne bi radi mogoče na tem forumu znebili!!!! :))))) pol te pa čist razumem….. :))))

LP

Remedy

Ne glej na vse tako črno,ti gledaš v zvezdice in se pogovarjaš,mimo pridem jaz in te nagovorim”oprosti ker zamujam upam ,da nisi dolgo čakal” ti pa “ne ne sem zvezdice štel ,mi ni bilo dolgčas” :))

AAAAAAAA!!! OK, jih grem kr zdele takoj začet štet…. samo lepo te prosim – pridi predno zmrznem……

LP

Remedy

uf… še dobro, da si ga je… bi blo prav dolgcajt brez ;-))))

Zdej si pa že resnično grizem nohte:

Ali moje srčne dame ni, ali pa mi je moje zaje**** zamerila! Če je drugo vsaj “A” napiš, pa se ti opravičim tisočkrat (poljubčka pa dost večkrat!)

Če pa slučajno sediš na zobozdravniškem stolu pa bi najrajš /če bi blo možno/ sedel na stol namesto tebe in največja bolečina bi mi bila prijetna, le da bi vedel, da tebe ne boli!

“A”???

No zdaj pa reci,da se nisva imela lepo…..pa še toplo ti je bilo 🙂 lep dan*

Očitno vidva še kar zvezdice štejeta, najbž jih imata že v očeh….

New Report

Close