Govori se o tretjem delu Blondinke s Harvarda!

11. februar 2023
blondinka s harvarda

Govori se o tretjem delu Blondinke s Harvarda!

11. februar 2023
Foto: Profimedia

Po nekaterih virih bi lahko že letos dobili tretji del filma Blondinka s Harvarda, v katerem bo svojo vlogo ponovila legendarna Jennifer Coolidge.

Stavek “bend and snap!” ob ustreznih telesnih gibih bo za vedno živel v naših glavah. In zagotovo smo že vsi za šalo poskusili to metodo zapeljevanja, ki jo je Elle Woods (Reese Witherspoon) pokazala svoji novi prijateljici Paulette (Jennifer Coolidge).

Blondinka s Harvarda je med našimi najljubšimi filmi zgodnjih 2000. s tistim zadovoljivim koncem, kjer vsak dobi, kar si zasluži. Film Blondinka s Harvarda sicer še zdaleč ni realističen, všeč pa nam je sporočilo, da vas vztrajnost in neomajnost pripeljeta do zmage, zapakirano pa je v mehurčkasto, rožnato in rahlo norčavo Elle Woods.

Foto: Profimedia

Ob mojstrski igri Reese Witherspoon smo v tem filmu spoznali tudi Jennifer Coolidge, igralko, ki je dve desetletji kasneje za vlogo v seriji Beli lotus prejela zlati globus. In tudi igralka, za katero smo vsi obnoreli.

Zato nas je razveselila novica, da bi lahko dobili še tretje nadaljevanje kultnega filma z izvirnim imenom Legally Blonde in da se bo Jennifer vrnila k vlogi prijateljice Paulette.

Foto: Profimedia

Seveda Blondinke s Harvarda ne bi bilo brez Reese Witherspoon, ki pa je že pred časom izjavila, da je pripravljena igrati v novem filmu le, če bo vpletena Jennifer Coolidge. Na srečo je Coolidge absolutno zainteresirana za ponovitev vloge Paulette Bonafonté in je dejala, da “se to morda dejansko dogaja prav zdaj.”

O tretjem nadaljevanju filma Blondinka s Harvarda se je govorilo že leta 2018, nato pa se je šušljalo, da bo film izšel leta 2020, a zgodila se je pandemija in načrti so se spremenili. Vendar pa bi glede na uradno spletno stran studiev MGM lahko premiero doživeli že letos, razen če se datumi ponovno spremenijo. Potrpežljivo bomo čakali na nove informacije.

Avtor
Piše

M. V.

Style. Več novic

New Report

Close