Harry in Meghan sta zaključila: “Nič več nimata za povedati”

03. junij 2023

Harry in Meghan sta zaključila: “Nič več nimata za povedati”

03. junij 2023
Foto: Profimedia

Princ Harry in Meghan menita, da nimata več kaj povedati.

Vir blizu para je povedal, da Harry in Meghan ne bosta več objavljati zaupnih informacij kraljeve družine, ne bosta več sodelovala v intervjujih in ustvarjala škandaloznih dokumentarcev o kraljevi družini. 

“To obdobje njunega življenja je mimo – ničesar več nimata povedati,” je povedal vir. Par se je sicer leta 2021 odpovedal svojim dolžnostim do kraljeve družine in ugodnostim, ki ji ta prinaša, posledično pa ste se tudi preselila v ZDA in prosila za zasebnost. 

Foto: Profimedia

Toda selitev je nanju usmerila še več žarometov, saj sta se v Ameriki lotila številnih projektov, kot so šestdelni dokumentarec na Netflixu, ekskluziven intervju z Oprah Winfrey, ne smemo pa pozabiti tudi na Harryjevo biografijo Spare, ki je kršila vse možne kraljeve protokole. 

Javnost je precej skritizirala njuna “razkritja”, ogromno aplavza pa je prejela epizoda animirane serije South Park, v kateri se je močno norčevala iz suseškega para in njune želje po zasebnosti. 

Foto: Profimedia

Ta še vedno zahteva zasebnost, prejšnji mesec je njun predstavnik za stike z javnostjo sporočil, da so par ter Meghanino mati Dorio dve uri preganjali nadležni paparaci, kar je skorajda pripeljalo do številnih nesreč, v katere bi lahko bili vključeni drugi vozniki, pešci ter celo policisti. 

“Čeprav biti javna osebnost pomeni določeno stopnjo zanimanja s strani javnosti, pa to nikoli ne sme biti na račun varnosti,” je še povedal njun predstavnik.

Avtor
Piše

B. P.

Style. Več novic

New Report

Close