Tako lahko ugotovite, kako boste videti čez 15 let

05. november 2023

Tako lahko ugotovite, kako boste videti čez 15 let

05. november 2023
Foto: Instagram @meredithmickelson

Tako lahko ugotovite, kako boste videti čez 15 let

05. november 2023
Foto: Instagram @meredithmickelson

Ne gre za iluzijo ali kakšno od AI aplikacij, ampak za diagnostiko kože, ki jo lahko opravite pri znamki Lancôme. Mi smo jo preizkusili in bili nad rezultati navdušeni!

Vsi bi bili radi vedno in večno mladi, a žal se staranju kože ne moremo izogniti, pa naj se trudimo na vse pretege. Staranje kože ni nikakor grdo, še posebej, če koži namenite dovolj pozornosti. Negovana koža se veliko počasneje stara, zato ji ne pozabite posvetiti pozornosti. A kako ugotoviti, kaj vaša koža zares potrebuje?

Foto: Profimedia

Pri znamki Lancôme so zasnovali tehnološko izredno napreden aparat za analizo kože, ki vam v 20 minutah poda rezultate o tem, kako dobro negovana je vaša koža, kaj ji primanjkuje in najpomembneje, kako bo videti ob vaši trenutni negovali rutini čez 15 let. Aparat, ki so ga poimenovali Skin Screen, deluje s pomočjo kombinacije tehnologije tripolarne svetlobe in naprednega algoritma, ki meri ključne parametre kože.

Foto: Lancôme

Kako deluje in kaj smo ugotovili mi?

Aparat najprej preslika vaš obraz s treh strani, da naredi popoln pregled vseh delov obraza. Analiza obsega 8 različnih parametrov kože: teksturo, rdeče lise, temne pigmentne madeže, hidratacijo, čvrstost, gube in drobne linije, zamašene pore in poškodba kože zaradi UV žarkov. S svetovalko smo nato izpolnili podroben obrazec o naši negovalni rutini in na podlagi obojega dobili rezultate o stanju naše kože.

Rezultati so resnično navdušujoči, saj smo videli analizo za vsak parameter posebej tako vizualno na fotografiji našega obraza ter skupno oceno oz. odstotek od `popolnega` stanja kože. S preprostim pregledom prej in potem smo za konec videli še, kako bomo videti čez 15 let, če se bomo držali trenutne negovalne rutine. Malce nenavadno je videti svoj postaran obraz, a je to pravzaprav prijetna budnica za vse tiste, ki niste najbolj pridni pri negovanju vaše kože. Za piko na i analize s svetovanjem pa prejmete še nasvet, kateri negovalni izdelki francoske znamke Lancôme so najbolj ustrezni za vas glede na opravljeno analizo.

Vaša individualna negovalna rutina

Naša analiza je pokazala, da smo na dobri poti proti lepemu staranju, a tako kot vsako stvar, je tudi to možno izboljšati. Še največ težav nam je analiza pokazala na področju zamašenih por ter pigmentnih madežev. Za začetek negovalne rutine po čiščenju je bil končni predlog na podlagi analize univerzalni serum Génifique z vitaminom Cg, hialuronsko kislino in kompleksom sedmih prebiotičnih in probiotičnih izvlečkov.

Foto: Lancôme

Med predlaganimi izdelki nas je najbolj navdušil nov negovalni serum z revolucionarno formulo Renergie H.C.F Triple Serum. Pri francoskem lepotnem gigantu so v serumu združili učinkovine, ki so doslej veljale za nezdružljive: hialuronsko kislino, vitamin C + niacinamid in ferulinsko kislino. Vsaka je močna posebej, a se skupaj združijo v učinkovit serum, ki preprečuje pojav znakov staranja kože in deluje plast za plastjo.

Z analizo smo dobili resnično natančen vpogled v stanje naše kože, na kaj moramo biti v prihodnosti pozorni in katere izdelke in rutino, ki jo uporabljamo ohranimo. Izkazalo se je namreč, da so bili parametri, za katere smo bili prepričani, da bodo imeli dober odstotek slabši, tisti, ki so nas skrbeli, pa so bili presenetljivo dobri. To je potrditev, da je za natančne potrebe in stanje vaše kože potrebno strokovna ocena, samoopazovanje v ogledalu žal ni dovolj.

Na analizo se lahko naročite tudi vi, obiščite Lancôme svetovalni kotiček v drogeriji Müller na Čopovi ulici v Ljubljani.

Avtor
Piše

Katja Štravs

Style. Več novic

New Report

Close