Kanye West svojo ženo skril pod orjaški klobuk

24. januar 2024

Kanye West svojo ženo skril pod orjaški klobuk

24. januar 2024
Foto: Profimedia

Kanye West svojo ženo skril pod orjaški klobuk

24. januar 2024
Foto: Profimedia

Bizarnemu paru še kar ni zmanjkalo idej, kako pritegniti pozornost …

Reper ima zadnje čase v Los Angelesu opravka s številnimi paparaci, ki jih izkoristi v svoj prid. Tokrat jih je poklical, da bi v svoj objektiv ujeli njegovo ženo Bianco Censori, ki po ulicah običajno hodi na pol gola. A tokrat je bilo ravno nasprotno. Oblečena je bila v dolg krznen plašč z leopardjim vzorcem, na glavi pa je imela ujemajoč se orjaški klobuk, ki je zakrival polovico njenega obraza.

Po poročanju TMZ naj bi bil zelo natančen glede zornih kotov, pod katerimi so morali paparaci ujeti njegovo ženo, ter jim je ves čas dajal točna navodila.

Foto: Profimedia

Že odkar sta skupaj, se govori, da Kanye na svoji ženi izraža svojo modno kreativnost in jo oblači v najbolj bizarne oprave. Spomnimo se, da je nazadnje na svojem Instagram profilu šokiral z njenimi popolnoma razgaljenimi fotografijami, kmalu zatem pa objavil še video, v katerem vozi avto z masko iz lateksa.

Očitno res ne mine dan, da slavni raper ne bi polnil rumenega tiska. Ena njegovih najnovejših domislic so bile tudi titanove proteze za 850 tisoč dolarjev, s katerimi je nadomestil svoje zobe, da bi bil bolj podoben zlobnežu iz Jamesa Bonda Jawsu, s katerim se rad primerja.

Foto: Instagram @trapitaly
Foto: Instagram @trapitaly

Oboževalci nad njegovimi izpadi vsekakor niso navdušeni. “Hej, prijatelj, opomnik, da bi moral izdati album in ne promovirati svoje žene,” je zapisal eden od oboževalcev, drugi pa so se strinjali, naj svoje moči raje uperi v ustvarjanje nove glasbe.

Znano je sicer, da naj bi Kanye kmalu izdal tri dele novega albuma. Prvi del bo izšel 9. februarja, drugi bo izšel 8. marca in tretji 5. aprila. Oboževalci od njega niso slišali nove glasbe že vse od leta 2021, ko je izdal album Donda.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close