Khloe Kardashian z novim mejnikom

27. junij 2023

Khloe Kardashian z novim mejnikom

27. junij 2023

Zvezdnica resničnostnega šova in ena najbolj znanih sester na svetu je odprla prvo prodajalno lastne znamke Good American.

Prva trgovina znamke Good American, ki ponuja predvsem oblačila iz jeansa, se nahaja v nakupovalnem centru v Los Angelesu. Na otvoritvi je Kardashianova nosila po meri izdelane strgane in zbledele kavbojke, ki bi lahko kmalu prišle v prodajo, ter top iz jeansa, ki razkazuje njene izklesane trebušne mišice.

“Trgovina nam daje več priložnosti, da se s potrošniki osebno pogovarjamo,” je dejala in dodala, da veliko komunicirajo s svojimi strankami ter pri snovanju idej poslušajo njihove nasvete in komentarje.

Foto: Instagram @khloekardashian

“Zdi se mi, da bi lahko jokala,” je dejala Emma Grede, ko je stala pred prvo trgovino Good American, ki je odprta v nakupovalnem središču Westfield Century City Mall. Znamko je Khloe ustanovila leta 2016 skupaj z Emmo in da bo znamka velika uspešnica, je že v eni uri po lansiranju potrdila osupljiva prodaja. Ta je v prvi uri je dosegla milijon evrov.

Foto: Instagram @khloekardashian
Foto: Instagram @khloekardashian

Znamka sicer zagotavlja, da bodo velikosti od 00 do plus 32 (US) vedno na polici in za pomerjanje na voljo večje kabine. Te so 80 odstotkov večje od povprečja ter omogočajo zahteve za velikost in blagajno prek zaslona na dotik.

Foto: Instagram @khloekardashian

Podjetje Good American je leta 2022 ustvarilo 200 milijonov dolarjev prodaje, prvo trgovino pa bi morali odpreti že pred leti, a so bili zapleti s podpisom najemne pogodbe takratnih prostorov.

Khloe pa se s prvo prodajalno ne bo ustavila, že novembra načrtujejo odprtje še dve prodajalni, eno v Kaliforniji in drugo v Las Vegasu, pri čemer pa za prihodnje leto načrtujejo odprtje še več prodajaln.

Foto: Instagram @khloekardashian

Avtor
Piše

K. Š.

Style. Več novic

New Report

Close