Kim Kardashian Evropejce navdušila s to potezo

14. junij 2023

Kim Kardashian Evropejce navdušila s to potezo

14. junij 2023
Foto: Profimedia

Zvezdnica resničnostnih šovov in lastnica modne znamke SKIMS po novem tudi v Londonu.

Če ste navdušeni nad kreacijami slavne sestre Kardashian, potem boste veseli novice, da so njena oblačila od sedaj naprej (sicer samo začasno) na voljo tudi v Evropi. Kim Kardashian bo svojo linijo kopalk v okviru svoje modne blagovne znamke SKIMS prvič predstavila v pop-up kotičku v priznani londonski veleblagovnici Selfridges.

Foto: Instagram @selfridges

Pop-up trgovina SKIMS Swim, ki bo vključevala tako omejene kolekcije kopalk ustvarjene ekskluzivno za Selfridges kot najnovejše modele kopalk sezonskih barvnih odtenkov, bo odprta vse do 15. julija. Podobo kotička je zasnoval oblikovalec Willo Perron, najbolj pa izstopajo kovinske palme ter tristopenjska deska za skoke v vodo v sredini prodajnega kotička.

Foto: Instagram @selfridges

Površine so prevlečene s plastičnimi ploščami z visokim sijajem in nekoliko zakrivljene, kar nakazuje obliko človeškega telesa. Svetlo modra barva spominja na bazen, interier pa dopolnjujejo kromirane mrežaste pregrade, ki spominjajo na trampoline in so namenjene obešanju kopalk in oblačil.

Foto: Instagram @selfridges
Foto: Instagram @selfridges
Foto: Instagram @selfridges

V kolikor si boste v Londonu izbrali kakšen model novih kopalk, ne pozabite kupiti še sladoled v ujemajočih se barvah, ki ga ponujajo v pop-up kotičku.

“Navdušena sem, da lahko SKIMS Swim prvič v pripeljem v London in prevzamem sloviti The Corner Shop v Selfridgesu z našim najbolj konceptualnim pop-up doživetjem doslej,” je dejala soustanoviteljica in kreativna direktorica SKIMS Kim Kardashian.

Avtor
Piše

K. Š.

Style. Več novic

New Report

Close