Kylie Jenner končno priznala, da si je dala povečati prsi

31. julij 2023

Kylie Jenner končno priznala, da si je dala povečati prsi

31. julij 2023
Foto: Profimedia

A zdaj pravi, da si želi, da si jih nikoli ne bi.

Kylie Jenner še naprej naslavlja govorice o plastičnih operacijah. Po tem, ko je končno priznala, da na obrazu uporablja polnila, je zdaj priznala tudi povečanje prsi.

To je razkrila v šovu The Kardashians, kjer je med pogovorom s prijateljico dejala, da se je za poseg odločila pri 19 letih, tik preden je zanosila s hčerko Stormi. “Nisem si mislila, da bom imela otroka pri 20 letih,” je povedala ob tem in dodala, da so se njene prsi takrat še vedno celile.

Vendar pa danes obžaluje svojo odločitev, pravi. “Imela sem lepe prsi, take naravne,” je nadaljevala. “Enostavno čudovite, popolne velikosti, vse je bilo popolno. Želim si, da si jih nikoli ne bi dala povečati. Vsem, ki razmišljajo o tem, priporočam, naj počakajo do otrok.”

Foto: Profimedia

Zlomilo bi ji srce, če bi hčerka naredila enako

Zvezdnica, ki je mama dveh otrok, je še razkrila, da se je njen pogled na plastično kirurgijo spremenil, ko je postala mama. “Zdaj, ko imam hčerko, bi se mi zlomilo srce, če bi želela spremeniti svoje telo pri 19 letih. Ona je nekaj najlepšega na svetu. Želim biti najboljša mama in najboljši zgled zanjo. Želim si, da bi lahko bila ona, ker bi naredila vse drugače, ne bi si spremenila ničesar.”

Kylie je o lepotnih posegih pred kratkim spregovorila tudi za portal Homme Girls, kjer je dejala, da ni tako ‘plastična’ kot si ljudje mislijo. Je pa priznala, da je bila vedno negotova glede svojih ustnic.

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic

New Report

Close