Victoria's Secret se vrača z Dojo Cat na čelu

10. avgust 2023

Victoria's Secret se vrača z Dojo Cat na čelu

10. avgust 2023
Foto: Profimedia

Victoria's Secret se vrača z Dojo Cat na čelu

10. avgust 2023
Foto: Profimedia

Victoria’s Secret se po petih letih premora vrača z odmevnim modnim dogodkom, priljubljena pevka Doja Cat pa pripravlja pravi glasbeni spektakel.

Priljubljena ameriška pevka Doja Cat je bila razglašena kot glavna nastopajoča na Victoria’s Secret World Tour dogodku, ki se bo odvil 26. septembra, znano pa je tudi, da bo na njem izvajala skladbe s svojega prihajajočega albuma. “Nočem preveč razkriti, toda tako kot pri preteklih projektih, je v prihajajočih pesmih veliko drugačne energije in novih zvokov, ki jih še nikoli nisem raziskovala,” je ob tem dejala Doja. “To je zame zelo vznemirljivo in že komaj čakam, da izdam nov album.”

Dojin nastop bo vključeval vrsto videzov, pri katerih je sodelovala z znamko. “Ker je turneja praznovanje moči in edinstvenega talenta kreativcev, smo resnično želeli to sporočilo usmeriti tudi skozi videz,” je dejala.

Foto: Instagram @victoriassecret

Modna revija se vrača v povsem novi obliki

Priljubljena blagovna znamka spodnjega perila Victoria’s Secret se letos po petih letih premora vrača v povsem novi obliki. Letošnji dogodek ne bo zgolj modna revija, temveč bo delno tudi predstavitev dokumentarca, ki bo občinstvo popeljal v zakulisje ter razkril zgodbe dvajsetih mednarodnih ustvarjalcev, imenovanih “VS20”. Globalni kreativci iz Bogote, Lagosa, Londona in Tokia bodo predstavili svoje modne zbirke, ki bodo vključevale tudi po meri izdelane izdelke Victoria’s Secret.

“Navdušeni smo, da lahko predstavimo popolnoma prenovljeno različico modne revije. Slavimo ikonično dediščino znamke prek nove generacije umetnikov in komaj čakamo, da razširimo njihovo vizijo preko naše svetovne platforme,” je v sporočilu za javnost povedal glavni direktor za stranke Chris Rupp.

Foto: Profimedia

Zadnja Victoria’s Secret modna revija se je odvila decembra 2018 in je zabeležila najnižjo gledanost vseh časov, saj je bila deležna številnih kritik na račun “presuhih in preveč popolnih manekenk”. Še več škode je podjetju povzročil tudi Ed Razek, ki je bil več kot 15 let ključni člen pri odločanju o tem, katere manekenke bodo hodile na tradicionalni modni reviji. Ta je leta 2019 za revijo Vogue izjavil, da nikakor ne razmišljajo o tem, da bi v svojo slavno modno revijo vključili tudi manekenke z oblinami in transspolne modele. Znamki je takrat ugled zelo padel, zato so po tem ubrali drugačno strategijo.

V zadnjih letih si močno prizadevajo za vključitev žensk različnih oblik, ras in starosti v njihove modne kampanje, med njihovimi modeli pa so se v zadnjih letih tako med drugim znašli dekle z Downovim sindromom, transseksualni model in nogometna zvezdnica. Kakšne manekenke se bodo letos sprehodile po njihovi pisti, pa bomo videli kmalu.

Style. Več novic

New Report

Close