Na tak način se mentalno pripraviti na trojčka

29. maj 2023

Na tak način se mentalno pripraviti na trojčka

29. maj 2023
Foto: Pexels

Bi radi eksperimentirali v troje, pa vas je strah, da bo situacija izjemno neprijetna? To so nasveti izvedencev, ki so trojčka že poskusili.

Pričakovanje in čakanje, da se zgodi, je običajno najhujši del, logistični del pa nekaj, česar v (pornografskih) filmih ne vidite. Gre za vprašanja: kje, kdaj, kako je glede uporabe alkohola in morebitnih drugih substanc? Kakšne so preference in kako bo poskrbljeno za zaščito? Gre za pravi mali organizacijski projekt in čeprav si tega morda želite, vam lahko obenem povzroči veliko stresa. 

Če ste vi tista tretja oseba, se je par verjetno že konkretno pogovoril o tem, zakaj si tega želi in česa točno si želijo, kje so njune meje kot par ter kaj pričakujejo od gosta v njunem razmerju. Vi morate samo izvedet te informacije ter izraziti svoja pričakovanja ter omejitve, ki jih želite postaviti. 

Preden se torej srečate, jih lahko povprašate o logističnih plateh “projekta”, kot vljuden gost pa jih seveda vprašajte tudi, katero pijačo imata najraje, obenem pa ugotovite tudi, kakšne so preference glede alkohola. Nekateri se najprej srečajo v baru, da s pijačo razbijejo napeto vzdušje, drugi se takoj srečajo v zasebnosti doma – pomembno je le, da se najprej ogrejete s prijetnim pogovorom in morda dobite odgovore na katera bolj intimna vprašanja, ki so prek sporočil ali telefonskega klica še toliko bolj neprijetna. 

Foto: Pexels

Gotovo je velik del skrbi okoli same izvedbe trojčka tudi to, da bo celoten proces izredno neprijeten. Opomniti se moramo, da je komunikacija ključna. V primeru, da pred začetkom ali med samim trojčkom postanete anksiozni in vam je izredno neprijetno: prav nič sramotnega ni, če odidete. Ker navsezadnje bi trojček moral biti nekaj zabavnega, vznemirljivega in če teh občutkov ne občutite, ni prav nič groznega, če tega ne storite. Obenem pa izvedenci za trojčka poročajo, da gre lahko pri takšnih odnosih za položaje, v katerih se še niste znašli, morda celo za zvoke, ki jih še niste slišali. In če na katerikoli točki potrebujete odmor, si ga kar vzemite. 

Foto: Pexels

Na trojčka se je mentalno najbolje pripraviti tako, da se zavedamo, da perfekten način za njegovo izvedbo ne obstaja. Morda bo celotna izkušnja izredno neprijetna ali pa še huje, nič posebnega, toda če pustite skrbi in vse najhujše scenarije ob strani ter sodelujete v akciji, lahko trojčka črtate s svojega bucket lista, obenem pa se z izkušnjo tudi nekaj naučite. Morda tudi to, da trojček ni za vas. 

Avtor
Piše

B. P.

Style. Več novic

New Report

Close