B. G. / 30. december 2022

Nasveti stilistke: kako sestaviti idealno opravo za silvestrovo

Cenjena stilistka Manca Vodopivec ima nekaj nasvetov za opravo, v kateri boste nazdravili novemu letu.

Manca je bila tudi ena od povabljenk na ekskluzivno praznično večerjo Style x Reserved.

Manca Vodopivec se lahko pohvali s stiliranjem številnih slovenskih zvezdnikov, med drugim skrbi za brezhibne oprave voditeljev resničnosnega šova MasterChef Slovenija. Zato je ona pravi zakladnica nasvetov, kako sestaviti opravo za posebne priložnosti.

To so njeni napotki, kako boste v stilu nazdravili novemu letu:

Kaj je "must have" pri popolni opravi za silvestrovo?

“Must have” kosa ni, ker smo si ljudje tako zelo različni, da težko posplošimo na kos, ki bi ustrezal prav vsem. Lahko pa rečem, da so recimo bleščice tisti “must”, v prazničnem času, ki nas bo popeljel v novo leto z bliščem, saj dodajo piko na i.

Foto: Instagram @negin_mirsalehi

Kaj izbrati, če hočemo isto opravo obleči še kdaj?

Večne elegantne klasične kose. Črna oblekica denimo je lahko naša sopotnica vedno in povsod, ne samo za novo leto.

Foto: Instagram @leoniehanne
Foto: Instagram @giorgiatordini

Nasvet glede obutve - so salonarji nujni?

Ne, zagotovo niso nujni, sem pa mnenja, da čevelj vedno odigra pomembno vlogo pri naši opravi. Tiste, ki se rade igrajo z modnimi trendi, bodo letos salonarje verjetno zamenjale z gležnjarji ali pa celo škornji, posutimi z bleščicami.

Foto: Pexels

Naj izberemo kakšen poseben kos, ki res izstopa?

Kos, ki lahko doda pravo piko na i in lahko zelo izstopa, je po mojem poseben modni dodatek ali pa čevlji. To je lahko letos zelo moderen oblazinjen obroč za lase, dolge rokavice, broške, posebni uhani … ali pa kot sem že omenila, bleščeči čevlji s peto.

In še kakšen tvoj splošen nasvet?

Moj nasvet je vedno, ne glede na trende, da izberemo kose primerne svoji postavi in svojemu stilu. S tem bomo najlepše poudarili svoje atribute in se zagotovo počutili najbolj samozavestno.

Foto: Profimedia

Nekaj idej pa lahko dobite tudi pri naših povabljenkah na čarobno praznično večerjo Style x Reserved, ki se je zgodila v ambientu čudovite restavracije Valvas’or. Kaj so nosile, preverite TUKAJ.

Avtor
Piše

B. G.

New Report

Close