Ne boste uganili, s kom tokrat sodeluje Balmain!

10. september 2022

Ne boste uganili, s kom tokrat sodeluje Balmain!

10. september 2022
Foto: Balmain

Poznana japonska franšiza je vskočila v svet visoke mode in mi smo navdušeni.

Mešanje filmske in modne industrije je zadnje čase vedno pogostejše. Gucci je tako nedavno predstavil kampanjo, ki slavi dela Stanleyja Kubricka. Tokrat pa je franšiza Pokémon zakorakala v svet visoke mode z napovedjo sodelovanja z Balmainom.

Tako je, Pokémonov ne bomo videli le na otroških oblačilih, temveč tudi v igrivi kolekciji Balmain, ki bo navdušila vse ljubitelje te japonske franšize.

Pokémon x Balmain Trainer Fashion Set je navdihnjen z energično privlačnostjo in drzno estetiko modne hiše Balmain, ki obuja ljubezen japonske franšize do domišljije in igrivosti.

Foto Balmain

“Pokémonova pop estetika in očarljiva bitja so vedno privlačila ljudi,” pravi direktor Balmaina, francoski oblikovalec Olivier Rousteing. “Zaradi njih pomislim na preprostejše čase, ko smo si vsi delili rožnato vizijo vseh pozitivnih sprememb, za katere smo bili prepričani, da jih bodo omogočile digitalne inovacije. In to je ključni razlog, zakaj sem tako vesel, da sodelujem s Pokémoni pri tej zbirki,” je pojasnil ob najavi sodelovanja.

Foto: Balmain

Kolekcija Pokémon in Balmain združuje ikonografijo franšize z značilnimi oblačili, obutvijo in dodatki modne hiše Balmain.

Foto: Balmain

Skozi kolekcijo se prepleta Balmainov znameniti motiv labirinta, ki se pojavlja na puloverjih, majicah brez rokavov in srajcah. Pikachujev potisk je mogoče opaziti tudi med osnovnimi kosi, kot so srajce s kratkimi rokavi in ​​usnjene torbe.  

Eden izstopajočih dizajnov je interpretacija Balmainovih superg B-Bold, prekritih s paleto rumene, rdeče, črne in smetane, kot žoga Poké.

Foto: Balmain

Pokémon x Balmain Trainer Fashion Set je na voljo na Balmainovi spletni strani, do zbirke pa lahko dostopate tudi prek aplikacije Pokémon UNITE.

Avtor
Piše

Meta Vražič

Style. Več novic

New Report

Close