Odkrili smo edinstven vosek za povsem nebolečo depilacijo!

21. februar 2024

Odkrili smo edinstven vosek za povsem nebolečo depilacijo!

21. februar 2024
Foto: Pexels

Odkrili smo edinstven vosek za povsem nebolečo depilacijo!

21. februar 2024
Foto: Pexels

Tudi vi med depilacijo nenehno stiskate zobe in zadržujete solze? No, to bo stvar preteklosti, saj smo odkrili vosek za depilacijo, ki je povsem neboleč.

Čas kratkih kril in kopalk se nevzdržno bliža in če je ena stvar, ki nas v toplih mesecih resnično moti, so dlačice in njihovo nadležno odstranjevanje. Vosek je za nas ena najboljših načinov odstranjevanja, a je predvsem boleč.

Zato smo še toliko bolj navdušeni, da smo lahko spoznali vrhunski LYCON vosek za depilacijo, ki je obnorel ženske po vsem svetu.

Foto: David Keinne

Vosek, ki prihaja naravnost iz Avstralije, smo spoznali v pravljični restavraciji Wonderland v Ljubljani in ga preizkusili na lastni koži ali bolje na obrveh, brčicah in rokah. Med depilacijskimi voski je na vrhu kakovosti in je priljubljen tudi pri med hollywoodskimi zvezdami, kot so, Demi Moore, Victoria Beckham, Sienna Miller in številne druge. Prisoten je v več kot 95 državah po svetu, zadovoljne stranke pa se, ko enkrat preizkusijo tovrstno depilacijo, ne vrnejo več nazaj.

Neboleča depilacija kot glavni adut

Metoda odstranjevanja dlak s tem priznanim voskom je edinstvena zaradi sestave voska in principa delovanja, ki se razlikuje od običajnega načina odstranjevanja dlak ter je sinonim za vrhunsko depilacijo brez bolečin.

Narejen je iz najboljših naravnih smol in čebeljih voskov, z dodanimi čutnimi aroma-terapevtskimi sestavinami, tako zaradi svoje neprekosljive kakovosti uživajo neprimerljiv ugled.

Foto: David Keinne

Vosek nam je predstavila uvoznica Nina Jordan, ki se je od leta 2009, ko je odprla kozmetični salon srečevala z izzivi depilacije, ki so vključevali pigmentacijo, posneto kožo, nepopolno odstranjevanje dlak, bolečino in druge težave.

Iskala je nekaj drugačnega, kar bi olajšalo te reakcije pri svojih strankah. Edinstven vosek je odkrila po naključju, ena od stran, ki je namreč trdila, da depilacija v Londonu ne boli, zato se je odločila raziskovati, kje se skriva razlog. Nina se je tehnike in spoprijemanja s tem voskom učila celo od ustanoviteljice Lydie Jordane.

Foto: David Keinne
Foto: David Keinne

Na dogodku smo izvedeli, da boste depilacijo z voskom Lycon našli v okrog 130 salonih po Sloveniji in približno 200 na Hrvaškem, zato nič hudega, če ne boste uspele na depilacijo pred počitnicami pri naših sosedih. Vosek so na svoji koži preizkusili znani Slovenci, med njimi tudi Ana Maria Mitić in Matjaž Kumelj.

Popolna priprava kože na poletje

Avstralska znamka voska zagotavlja, da ste lahko brez skrbi glede higiene, saj je ta na prvem mestu in tako manj reakcij, vraščanja dlačic in preprečevanja prenosa spolno prenosljivih bolezni. Gladka in lepa koža zahteva še popolno pripravo in nego, zato poleg depilacije predstavljajo nove sladkorne pilinge in losjone.

Sladkornji pilingi nimajo dodanih olj, ne mašijo por in odstranjujejo odmrlo kožo, losjoni pa vsebujejo provitamin B5, vitamin E, karitejevo maslo, ki kožo ohranijo, da je elastična, napeta in negovana. Popolna oprema, s kateri boste svojo kožo pripravili na letošnje vroče poletje.

Foto: David Keinne
Foto: David Keinne
Foto: David Keinne

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic

New Report

Close