Popularen trend nohtov, ki ima prav poseben pomen

08. junij 2023

Popularen trend nohtov, ki ima prav poseben pomen

08. junij 2023
Foto: Instagram @disseynails

Mavrica je simbol meseca ponosa in LGBTQ+ skupnosti, zato ni nič nenavadnega, če so nohti v tem mesecu odeti v vse barve mavrice.

Mesec junij je namenjen neomejeni zabavi in samoizražanju, zato praznujte tudi vi veselje, ljubezen in individualnost z mavričnim trendom na nohtih, ki je preplavil družbena omrežja. Izbrali smo 13 različic mavričasto obarvane manikire, ki vključuje tako drzne prelive in bleščeče kamenčke kot tudi pastelne različice in minimalistične mavrice. Katero bi izbrali vi?

Foto: Instagram @naileditbeauty
Foto: Instagram @cjbeauty2021

Klasično francosko manikiro nadgradite z barvno lestvico, pri čemer poskrbite za nekoliko drugačno različico. Namesto ravno obarvane konice izberite prečne črte ali na lunico narišite mavrico.

Če vam je všeč barvit trend, pa imate raje umirjene odtenke ter mehkejše oblike, se odločite za sladoledno pastelne odtenke z vijugastim vzorcem.

Foto: Instagram @disseynails
Foto: Instagram @polished_yogi
Foto: Instagram @polished_yogi
Foto: Instagram @unghie.silvy

Ljubiteljice najrazkošnejših trendov izberite okrasitev nohtov z bleščečimi kamenčki, ki resnično pustijo vtis. Da ne bo vsega preveč, naj bo osnovna barva laka bela ali nevtralna. Simbol srca je eden izmed obveznih elementov mavrične tematike, zmagovalna tehnika pa je seveda preliv barv na konicah ali celotni površini nohta.

Foto: Instagram @dips_drinks_diamonds
Foto: Instagram @miss_nails67
Foto: instagram @bahnannanails

Foto: Instagram @nailed_by_kenna
Foto: Instagram @a.polishedstateofmind
Foto: Instagram @brushedbyb_

Avtor
Piše

K. Š.

Style. Več novic

New Report

Close