Pravi, da je zamudila “dobri stari lifting obraza”

03. julij 2023

Pravi, da je zamudila “dobri stari lifting obraza”

03. julij 2023
Foto: Profimedia

Sarah Jessica Parker nekoliko obžaluje, da se ni odločila za lifting obraza, ko je bila še mlajša.

“Iskreno povedano mislim, da sem zamudila dobri stari lifting obraza, ki si ga privoščiš, ko si star 44 let,” je dejala med nastopom v oddaji The Howard Stern Show. Čeprav 58-letna zvezdnica še nikoli ni podlegla lepotnim popravkom, je priznala, da je razmišljala o “vsem tem”.

“Ves čas sprašujem ljudi, ali je prepozno?” je razkrila in dodala, da ne mara preživeti veliko časa pred ogledalom. Ko so vprašali, ali meni, da je lepa, pa je odgovorila: “MIslim, da sem videti v redu”.

Ob tem je pojasnila, da “razume željo po botoksu in drugih kozmetičnih posegih zaradi stigme okoli lepote in staranja.” Sama se sicer odloča za neinvazivne lepotne posege kot so denimo pilingi.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

“Kaj naj naredim? Ustavim staranje?”

Parkerjeva je že nekaj časa odkrita glede staranja v Hollywoodu in je v medijih že večkrat izrazila svoje razočaranje nad tem. Med drugim je za Vogue novembra 2021 naslovila vse kritike, ki so letele nanjo zaradi sivih las in gubic.

“Vem, kako sem videti. Nimam izbire. Kaj naj naredim glede tega? Ustavim staranje? Izginem?”

Največ teh kritik je prejela, ko se je vrnila kot Carrie Bradshaw v novi seriji In kot bi mignil …, a kljub temu številni pozdravljajo njeno odločitev za naravno staranje, ki je v Hollywoodu zdaj že prava redkost.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close