S temi lepotnimi triki boste dosegli videz popolne Francozinje

28. februar 2024

S temi lepotnimi triki boste dosegli videz popolne Francozinje

28. februar 2024
Foto: Instagram @jeannedamas

S temi lepotnimi triki boste dosegli videz popolne Francozinje

28. februar 2024
Foto: Instagram @jeannedamas

Želite dajati videz nonšalance, ne le, ko gre za ličenje, ampak na sploh v življenju? Potem preberite teh sedem nasvetov.

Nemalo svetovno priznanih in priljubljenih kozmetičnih znamk navdih (in ime) poišče v francoskem šiku. To le dokazuje, da veliko žensk po svetu sanja o tem, kako doseči videz Parižanke, ki dajejo vtis, kot da jim je smisel za modo in lepoto položen v zibko.

A ni vam treba posegati po francoskih znamkah, da bi dosegli ta opevani francoski šik. Dovolj bo že nekaj trikov, ki se jih Francozinje držijo vsak dan:

Foto: Instagram @roseandmusc

Manj je več: Francozinje se nagibajo k naravnemu videzu, pri čemer je tudi njihova uporaba ličil minimalna. Ob tem pa se zavedajo, da nihče ni popoln, zato svojih nepopolnosti ne skrivajo, ampak jih včasih celo poudarijo.

Dobre osnove: zavedajo se, da lepota prihaja od znotraj, zato skrbijo za zdravo in uravnoteženo prehrano, poleg tega pa so izjemno dobre pri negi kože. Dobro negovana in zdrava koža je torej predpogoj za dober izgled – ki ga z ličili nato le še nadgradijo.

Markantne obrvi: lepo urejene obrvi so za Francozinje ključnega pomena. Zavedajo se namreč, da obrvi definirajo obraz in so naravni okvir oči, zato zanje redno skrbijo tudi z obiskom kozmetičarke, ki jih oblikuje glede na njihove poteze obraza.

Foto: Instagram @jeannedamas

Rdeče ustnice: rdeča šminka vsak videz povzdigne na višji nivo, kar Francozinje pridoma izkoriščajo. Poleg tega je rdeča šminka pogosto razglašena za “must have” izdelek, ki ga mora imeti vsaka ženska. Tukaj preverite, zakaj.

Minimalistični nohti: Francozinje običajno prisegajo na kratko oblikovane nohte, ko pride do barv, pa imajo najraje nude odtenke, nežno rožnate ali pa klasično rdeče.

Manj je več tudi pri pričeski: tudi pri laseh upoštevajo mati naravo. Svoje lase najraje posušijo na zraku ali pa s pomočjo navadnega sušilca, nato pa jih pustijo, da padejo po naravni poti.

Foto: Instagram @annelauremais

Sicer pa je osnovno vodilo Francozinj to, da uporabljajo visokokakovostne izdelke, za lepoto si vzamejo čas, predvsem pa ne ravnajo v nasprotju s svojo naravno lepoto. Nekaj, kar si velja zapomniti, kajne?

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic

New Report

Close