Sina je podojila kar med fotografiranjem

11. avgust 2023

Sina je podojila kar med fotografiranjem

11. avgust 2023
Foto: Instagram @savagexfenty

Znana pevka in lastnica lepotne linije Fenty Beauty, Rihanna, je navdušila z nedavnimi fotografijami, na katerih doji svojega sina.

Dojenje je v današnji družbi še vedno velik tabu. Kadar koli začne ženska skrbeti za svojega otroka v javnosti, govoriti o svojih vnetih bradavicah ali, bog ne daj, omenjati prsno črpalko, bo velik del družbe odvrnil pogled in si mislil, da to ni prizor, ki bi ga drugi smeli videti, ali teme, o katerih bi morali slišati.

Zato smo, tako kot velik del javnosti, navdušeni, ko vidimo, da Rihanna nima zadržkov in ponosno slavi tako lepoto kot resničnost dojenja v novi seriji Instagram fotografij s svojim sinom Rzo.

Foto: Instagram @savagexfenty

Rihanna je letos s svojimi drznimi videzi že utrla pot novi vrsti nosečniške mode, zdaj pa je pokazala, da se ne sramuje niti poporodnega stila.

Fotografije, objavljene na Instagramu Savage x Fenty, prikazujejo pevko, kako veselo doji sina, ki se je rodil lani. Fotografije so del kampanje za serijo novih nosečniških modrčkov, ki jih je oblikovala Rihanna sama, da bi zagotovili enostaven dostop in popolno oporo prsi. “To ni nedrček, ki so ga nosile naše mame, … oblikovala @badgalriri, odobril baby RZA, #SavageXMaternity,” se glasi napis.

Nedrček za mlade mamice, ki je praktičen, udoben in seksi? Sliši se kot dolgo pričakovan dodatek v svetu ženskih oblačil!

Foto: Instagram @savagexfenty

Rihanna je že prej spregovorila o svojih načrtih za dojenje: “Molim, da mi bo moje telo to dovolilo,” je povedala v intervjuju leta 2022, pred rojstvom otroka. Zdi se, da so se njene molitve uresničile.

Nedrčki so trenutno v prodaji kot del linije spodnjega perila Savage x Fenty po ceni 52 evrov in imajo naramnico za dojenje in odstranljivo zunanjo plast za lažje hranjenje dojenčka.

Foto: Instagram @savagexfenty

Lepo je videti, da so njene fotografije med dojenjem podprli tudi številni oboževalci. “Čudovita mamica in dojenček!!! Kako razburljivo!!! Vsa čast RiRi,” je komentirala ena oboževalka. “Ta blagovna znamka ni obstajala, ko sem rodila, … zagotovo pa bo obstajala, ko bom postala babica! To je dragoceno!!!,”je zapisala druga.

Družbi dojenje ni bilo vedno všeč, zato je tako lepo videti Rihannine oboževalce, ki podpirajo te fotografije. In nihče se ne bi smel sramovati, da to počne v javnosti. Upajmo le, da bo Rihannina kampanja pomagala normalizirati to, kar je navsezadnje ena najbolj običajnih stvari, ki jih ženska lahko naredi.

Avtor
Piše

Meta Vražič

Style. Več novic

New Report

Close