Tako je videti razkošno bivanje v luksuznem hotelu v Kotorju

09. junij 2023

Tako je videti razkošno bivanje v luksuznem hotelu v Kotorju

09. junij 2023
Foto: Hyatt Regency Kotor Bay

Z junijem je svoja vrata v Črni gori odprl prestižni hotelski kompleks Hyatt Regency Kotor Bay Resort.

Črna gora postaja vse bolj priljubljena mondena destinacija za preživljanje poletja, glamurozne zabave in ekskluzivna druženja v prestižnih hotelih, restavracijah in na jahtah. Od junija dalje boste lahko zabave in luksuza željni dopustovali v prenovljenem vrhunskem letovišču, ki se nahaja v središču znamenitega Kotorskega zaliva.

Foto: Hyatt Regency Kotor Bay

Strateška geografska pozicija

Sodoben hotel Hyatt Regency Kotor Bay Resort je prvi hotel verige Hyatt v Črni gori in je postavljen na obrobju Kotorja, enega najbolj očarljivih mest v državi. Mesto Kotor sicer slovi po svojem ohranjenem starem mestnem jedru in se razprostira pred veličastnimi klifi in Jadranskim morjem ter je uvrščen na Unescov seznam svetovne dediščine.

Foto: Hyatt Regency Kotor Bay

Luksuzni hotel brezhibno združuje mestno udobje s čudovitimi razgledi ob črnogorski obali, goste pa bo obkrožala slikovita fjordska pokrajina neprimerljive lepote. “Balkanska regija je gonilna sila hitre rasti gostinske industrije, naša blagovna znamka Hyatt Regency pa je strateško postavljena za vstop na razvijajoče se trge,” je ob odprtju povedal Takuya Aoyama, podpredsednik za razvoj pri podjetju Hyatt.

“Hotel črpa navdih iz okolice, da bi gostom, domačinom in članom World of Hyatt ponudil bivanje, osredotočeno na sprostitev in mir ter tako ustvaril popolno izkušnjo brez stresa,” je dodal Saša Saveljić, izvršni direktor skupine lastnikov in upravljavca hotela, družbe Krolbay d.o.o. Podgorica.

Foto: Hyatt Regency Kotor Bay
Foto: Hyatt Regency Kotor Bay

Razkošje na vsakem koraku

Hotel, katerega prenova še traja in bo imel ob koncu prenove kar 205 sob, vključuje sodoben pristop k ekološkem oblikovanju, daje velik poudarek na brezhibni združitvi notranjih in zunanjih prostorov ter je namenjen druženju ob vsaki priložnosti, od navdihujočih poslovnih srečanj do sproščujočih družinskih počitnic.

Foto: Hyatt Regency Kotor Bay

Prefinjen dizajn letovišča temelji na naravnih odtenkih kombiniranih z umirjenimi modrimi ter lesnimi poudarki, ki ustvarjajo vabljivo sodobno, a prijetno ter udobno vzdušje.

Modrino morja z zasebnim dostopom do obale dopolnjujeta dva zunanja bazena, ob katerima se nahaja bar ter razkošni dvojni ležalniki s senčniki kabana ter še notranji bazen. Za dobro počutje in sproščeni oddih je gostom na voljo sodoben fitnes center, poseben prostor za jogo in pilates ter obsežen spa center.

Foto: Hyatt Regency Kotor Bay

Gurmansko doživetje v kar šestih restavracijah

V letovišču bodo gostje lahko izbirali med okušanjem dobrot v kar šestih restavracijah. A la carte restavracija Lighthouse, ki jo je navdihnil sredozemski obalni jahtarski življenjski slog v zalivu, ponuja sveže lokalne sestavine, ki jih dopolnjujejo z novimi svetovnimi vini in pijačami.

Restavracija Blue se bo osredotočila na mešanico lokalnih in mednarodnih jedi, v njej pa bo tudi kotiček s črnogorsko hrano, ki bo promoviral bogato lokalno gastronomsko dediščino regije.

Foto: Hyatt Regency Kotor Bay

Na strehi hotela bo restavracija Hedonist ponujala sodobne interpretacije tradicionalne balkanske kuhinje in goste popeljala na gurmansko potovanje po polotoku. Za uživanje v mirni jutranji kavi ali sproščenih večernih koktajlih so na voljo trije različni bari.

In ker ni dopusta in poletja brez zabav in druženja, se v hotelu, ki bo privabljal goste s celega sveta, nahaja še poseben prostor za nepozabne prireditve in praznovanja, na katerem se bo lahko zabavalo do 160 gostov.

Mi si na tej elitni lokaciji z lahkoto predstavljamo čudovito poroko, razkošno dekliščino ali sproščujoč in divji vikend s prijateljicami, pa vi?

Avtor
Piše

K. Š.

Style. Več novic

New Report

Close