To je začetek konca serije The Witcher s Henryjem Cavillom

12. junij 2023

To je začetek konca serije The Witcher s Henryjem Cavillom

12. junij 2023
Foto: Profimedia

Serija Witcher že od leta 2019 navdušuje številne gledalce, predvsem s svojim privlačnim protagonistom. A tretja sezona je tudi zadnja, v kateri bo Geralta igral bivši Superman Henry Cavill.

Netflix je objavil uradni napovednik za tretjo sezono serije The Witcher, v kateri igra Henry Cavill kot ubijalec pošasti Geralt iz Rivije. Prvi del petih epizod bo izšel 29. junija, drugi del pa je predviden za 27. julij.

Poleg Cavilla v seriji igrata Freya Allen kot Ciri in Anya Chalotra kot Yennefer iz Vengerberga. Joey Batey, Mimi Ndiweni, Eamon Farren, MyAnna Buring, Wilson Mbomio in Tom Canton naj bi se prav tako vrnili v 3. sezoni.

“Ko celinski monarhi, čarovniki in zveri tekmujejo, da bi jo ujeli, Geralt ščiti in vodi Ciri iz Cintre na varno, odločen zaščititi svojo na novo združeno družino pred tistimi, ki grozijo, da jo bodo uničili,” se glasi Netflixov povzetek zapleta 3. sezone.

“Yennefer, ki ji je bilo zaupano Cirino magično usposabljanje, ju vodi v zaščiteno trdnjavo Arethusa, kjer upajo, da bodo odkrili več o neizkoriščenih močeh dekleta; namesto tega se znajdejo na bojišču politične korupcije, temne magije in izdaje. Morata se boriti, postaviti vse na kocko – ali pa tvegata, da drug drugega izgubita za vedno.”

Foto: Profimedia

Pravzaprav bo tretja sezona Cavillova zadnja v vlogi Geralta, preden bo vlogo v četrti sezoni prevzel Liam Hemsworth. Cavill je napovedal, da bo serijo zapustil oktobra 2022. “Moje potovanje kot Geralt iz Rivije je bilo polno pošasti in pustolovščin in na žalost bom pospravil svoj medaljon in svoje meče za četrto sezono,” je dejal o svojem odhodu.

Serijo The Witcher je ustvarila Lauren Schmidt Hissrich kot televizijsko adaptacijo serije romanov Andrzeja Sapkowskega. Franšiza je pred kratkim tudi debitirala s štiridelno predzgodbo The Witcher: Blood Origin, v kateri igra novopečena oskarjevka Michelle Yeoh.

Avtor
Piše

M. V.

Style. Več novic

New Report

Close