To poletje si vsi želijo ‘blueberry milk’ nohtov

25. julij 2023

To poletje si vsi želijo ‘blueberry milk’ nohtov

25. julij 2023
Foto: Instagram @lookbyeloise_

To poletje si vsi želijo ‘blueberry milk’ nohtov

25. julij 2023
Foto: Instagram @sonyameesh

Na družbenih omrežjih v zadnjih tednih prevladuje odtenek blueberry milk in to s prav dobrim razlogom: je živ, a še vedno dovolj eleganten za vsako priložnost, pristaja pa prav vsakemu tonu kože.

Letošnje poletje je prineslo milijon trendov manikur, naši favoriti so bili doslej oranžni Hermes nohti, avra nohti in žametni nohti, ki smo jih že rezervirali za poroke. Vendar se trendi ne ustavijo.

Vsak teden boste brali o novi manikuri, ki je izjemno priljubljena, in ta teden so to ‘blueberry milk’ oz. borovničevo mlečni nohti. Ljudje so postali obsedeni s tem odtenkom laka za nohte in priznamo, da bi lahko postal tudi eden naših najljubših.

@babsinails blueberry milk nails 🩵🥛🫐💅🏼 #chromenails #babybluenails #blueberrymilknails #neonail #nailtok #foryou ♬ Barbie World (with Aqua) [From Barbie The Album] – Nicki Minaj & Ice Spice & Aqua

Zakaj ‘blueberry milk’?

Ker je barva te manikure kremastega, pudrasto modrega odtenka in res spominja na mlečno-borovničev šejk. To barvo pogosto nanesemo na bež, biserno ali belo podlago in resnično laska vsakemu tenu kože.

Za razliko od preprostih prozornih in bež odtenkov, ki se zlijejo z ostalimi prsti in niso tako vidni, je odtenek blueberry milk dovolj prefinjen in eleganten za vsako priložnost, saj le nežno izstopa na nohtih.

Foto: Instagram @Dualipa

Kot se običajno zgodi, so ta trend sprožile zvezdnice, na katerih nohtih smo videli to edinstveno barvo. Med njimi so Dua Lipa, Zendaya in Sofia Richie, ki zadnje mesece kroji tako modne kot lepotne trende. Niso vsi nežno modri odtenki enaki, zato je pomembno, da najdete odtenek, ki ustreza vašemu podtonu.

Foto: Instagram @lookbyeloise_
Foto: Instagram @omgcutenails

Umetnica nohtov Julia Diogo je za britanski Vogue priporočila lake za nohte, ki bodo pristajali določenemu tonu kože. Svetlopolti naj poskusijo Chanel Le Vernis v odtenku Muse za hladnejše odtenke, Bio Sculpture Aqua Clouds z mehkim pudrasto modrim odtenkom pa bo odličen za olivno polt.

Chanel, La vernis
Bio Sculpture, Aqua Clouds

Za ljudi s temno poltjo, pravi Diogo, bo lak za nohte Bio Sculpture v odtenkih Eloise ali Boogie Blues videti popoln zaradi bogate živahne modre barve.

Biot Sculpture, Eloise
Bio Sculpture, Boogie Blues

Avtor
Piše

Meta Vražič

Style. Več novic

New Report

Close