To so izdelki, na katere pozimi prisegajo znane slovenske vplivnice

02. marec 2023

To so izdelki, na katere pozimi prisegajo znane slovenske vplivnice

02. marec 2023
Foto: Instagram

Jasno je, da je pozimi treba za kožo še posebej skrbeti, saj jo lahko mraz in veter hitro izsušita.

Tega se zavedajo tudi znane Slovenke, ki pozimi svojo lepotno rutino še nadgradijo. Ujeli smo jih na predstavitvi nove kozmetične znamke, kjer so nam zaupale, kateri izdelek pozimi ne sme manjkati v njihovi kozmetični torbici.

Ula Furlan ima vedno pri sebi mazilo za ustnice. “Skozi vso leto imam zelo suhe in žejne ustnice, pozimi pa jih še ekstra prepiha, zato jih moram redno negovati, da ostanejo lepe in mehke,” pravi.

Dodatno skrb ustnicam namenja tudi Živa Teršek. “Ustnice so vedno razpokane, pa naj bo poletje ali zima, zato jih je treba pozimi še bolj negovati,” pravi in izda, da že več let prisega na znamko Carmex.

Njena prijateljica in modna vplivnica Nina Retar pa pozimi ne zmore brez vlažilne kreme. “Od mraza imam velikokrat suho kožo in jo potem z vlažilno kremo nahranim, da je spet sveža in sijoča.”

Kako pomembno je, da tudi pozimi uporabljamo zaščitni faktor, poudarja lepotna poznavalka Tajka Selan: “V torbici imam vedno kremo z zaščitnim faktorjem, ki jo uporabljam vsak dan, saj je UV sevanje prisotno tudi pozimi.”

“Izdelek, brez katerega pozimi ne zdržim, je definitivno krema za roke,” pa razlaga Nika Ambrožič Urbas. “In čeprav to zveni tako klišejsko in dolgočasno, jaz enostavno ne zdržim, če se mi začnejo delati tiste zanohtnice, pa suha koža okoli nohtov, če že druga ne, si vsaj kakšno najlonko natrgam, kar je največji kriminal. To se ne sme zgoditi, zato je krema za roke obvezna.”

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close