5 lepotnih pravil, ki se jih drži Rosie Huntington-Whiteley

14. december 2023

5 lepotnih pravil, ki se jih drži Rosie Huntington-Whiteley

14. december 2023
Foto: Instagram @rosiehw

5 lepotnih pravil, ki se jih drži Rosie Huntington-Whiteley

14. december 2023

Britanska lepotica je vzor, kako skrbeti za svojo kožo.

Lepa manekenka in igralka Rosie Huntington-Whiteley slovi po izraženih ličnicah, polnih ustnicah in brezhibno ženstvenem videzu. Dejstvo je, da je pač naravno lepa, a prav tako je skrbna, ko gre za nego kože.

Rosie, ki je že 14 let v zvezi z igralcem Jasonom Stathamom, je za spletno stran revije Harper’s Bazaar razkrila svojo lepotno rutino. Če jo želite posnemati, preberite njenih 5 pravil, ki se jih drži pri negi kože.

Foto: Instagram @rosiehw

Najdite zanesljivo kozmetičarko

Koža obraza je tisto, čemur Rosie daje še prav poseben pomen. Tudi “navadni ljudje” bi morali kozmetični salon obiskati vsaj nekajkrat letno, ne samo zaradi nege, ampak tudi zaradi nasvetov, kako negovati kožo doma.

Vreme naj narekuje nego kože

Rosie je prepričana, da je treba kožo negovati glede na klimatske razmere. Manekenka, ki živi v Los Angelesu, pravi, da je zrak tam suh, zato pazi predvsem, da je njena koža vedno dovolj navlažena.

Nanesite kremo tja, kjer je potrebno

Rosie zagotovo nima težav z denarjem, pa vseeno je mnenja, da krem ni treba pretirano nanašati povsod po obrazu – samo tja, kjer jo koža zares potrebuje. Pri njej so to lica in čelo.

Foto: Instagram @rosiehw

Ne pozabite na zaščito pred soncem

Rosie je veliko na soncu, zato posebej pazi, da njene kreme vsebujejo UV zaščito pred sončnimi žarki, saj slednji pospešujejo staranje kože.

Voda, voda, voda

Knjiga z naslovom “Niste bolni, ampak žejni” je Rosie menda spremenila življenje. V knjigi piše, da je veliko bolezni, alergij in celo bolečin povezanih s premajhnim vnosom te življenjsko nujne tekočine. Zato je sama začela piti dva do tri litre vode dnevno in takoj opazila veliko razliko. Sedaj ima več energije, njena prebava je odlična in koža brezhibna.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close