15 letošnjih najlepših božičnih lepotnih koledarjev

08. november 2023

15 letošnjih najlepših božičnih lepotnih koledarjev

08. november 2023
Foto: Armani Beauty

15 letošnjih najlepših božičnih lepotnih koledarjev

08. november 2023
Foto: Anthropologie, Armani Beauty, Charlotte Tilbury

Čeprav še ni popolnega seznama vseh letošnjih lepotnih koledarjev, smo izbrali 15 tistih, katerih vratca bi v decembru z veseljem odpirali.

Izbirate lahko med koledarji z ličili, negovalnimi izdelki za obraz in telo ali pa mešanico obojega. Četudi so lepotni božični koledarji vedno zelo popularni in iskani, verjamemo, da boste uspeli kakšnega od njih ujeti še pravi čas, saj bo treba za nakup večine kar globoko odpreti denarnico.

Lancôme

Francoska znamka Lancôme je pripravila impresiven koledar, ki vključuje parfume, ličila in negovalne izdelke. Za 24 novih in najbolj popularnih izdelkov, med katerimi so serum Advanced Génifique, rdečilo za ustnice L’Absolu Rouge Cream in parfumska krema za telo La Vie Est Belle, boste morali odšteti 190 evrov.

Foto: Lancome

Elemis

Pri znamki Elemis so razmišljali praktično, saj je darilni set na voljo tako za ženske kot za moške. Poleg 25 negovalni izdelkov pa imate možnost prejetja posebnega darila. V 15 darilnih setih se za enimi od vratc namreč skriva zlata vstopnica, darilni bon v vrednosti 1150 evrov.

Foto: Elemis

Kiehl’s

Božični darilni set, ki je v za večino normalnih cenovnih okvirih (cena znaša 125 evrov), ni zaradi tega nič manj razkošen. V njem boste našli 24 njihovih najbolj popularnih negovalnih izdelkov. Mi bi se najbolj razveselili okenc, za katerima se skrivata krema za oči Avocado Eye in nočni koncentrat Midnight Recovery Concentrate.

Foto: Kiehl’s
Foto: Kiehl’s

Jo Malone

Če iščete prijetne in obstojne dišave, ne smete spregledati koledarja znamke Jo Malone. V letošnji izdaji koledarja v dveh etažah boste našli 25 izdelkov. Skrinjica s potovalnimi dišavami, parfumskimi izdelki za prhanje in nego telesa ter dišave stane 400 evrov, seveda pa v njej ne manjka pravi praznični vonj White Moss & Snowdrop.

Foto: Jo Malone

Armani Beauty

Letošnji koledar zaznamuje ikonična Armani živo rdeča barva z dodatkom praznične zlate. V elegantni embalaži se med drugim skrivajo kar tri dišave, My Way, Sì in Acqua di Giò. Morda je ravno zaradi tega nekoliko višja tudi cena, ki znaša 310 evrov.

Foto: Armani Beauty
Foto: Armani Beauty

Anthropologie

Lansko leto je bil v trenutku razgrabljen in ne dvomimo, da bo tako tudi letos. V darilnem setu, ki stane 90 evrov, boste med drugimi našli negovalne izdelke, dišečo svečo in lak za nohte pri nas malce manj poznanih znamk kot so Herlum, Dreem Distillery in STORIES.

Foto: Anthropologie

Charlotte Tilubry

Angleška priznana vizažistka letos navdušuje s koledarjem v obliki razkošnega predalnika z luksuznimi ročaji. Če se boste odločili zanj, boste dobili največ za razmeroma nizko ceno. Darilni set, ki znaša 180 evrov, v sebi skriva 12 izdelkov za ličenje.

Foto: Charlotte Tilbury

Glossybox

Začutite magijo nagovarja darilni set znamke Glossybox, ki ustvarja darilne sete z lepotnimi izdelki različnih znamk po principu mesečne naročnine. Vsebuje 25 izdelkov, od katerih je kar 17 izdelkov običajne velikosti.

Foto: Glossybox
Foto: Glossybox

M.A.C

Darilni set v omejeni izdaji, ki je nedvomno eden najbolj zaželenih letos (in na spletni strani že razprodan!), vključuje 24 ličil. Odštevajte do božiča z najbolje prodajanimi izdelki in povsem novimi odtenki v ekskluzivni praznični snežno beli in bleščeči kromirani embalaži. V kolikor ga boste še kje našli, boste morali zanj odšteti 200 evrov.

Foto: M.A.C

Douglas

Zavijte v eno od drogerij Douglas po Sloveniji, kjer vas čaka darilni set s 24 izdelki. Poleg ličil in izdelkov za obraz in telo, set vključuje še lepotne pripomočke kot so čopiči, gobica za nanašanje podlage, ogledalo ter elastika za lase. Med našim izborom božičnih koledarjev je s ceno 32,55 € z naskokom eden najugodnejših.

Foto: Douglas

Huda Beauty

Znamka, ki jo je ustvarila lepotna blogerka Huda Kattan, predstavlja popolno darilo za vse ljubiteljice ličil. Precej enostavna embalaža se poveže tudi s količino izdelkov, saj božični koledar vsebuje le 12 izdelkov za zadnjih 12 dni do božiča. Najbolj navdušuje roll on parfum Kayali Musk 12 & Vanilla. Za koledar bo treba odšteti 160 evrov.

Foto: Huda Beauty

Sisley

Znamka Sisley Paris je letos pripravila svoj prvi božični koledar. Lepotne navdušenke boste v njem našle 25 izdelkov. Osupljivo vsebino dopolnjuje embalaža okrašena s kolaži in vezeninami, ki predstavlja zgodbo francoske blagovne znamke. Cena razkošnega seta, ki vsebuje njihovo ikonično masko Black Rose Mask, je prav tako razkošna, saj znaša 684 evrov.

Foto: Sisley Paris

La mer

Prestižna znamka negovanih izdelkov pri letošnjem božičnem koledarju nikakor ni skoparila. Med 12 izdelki sta nam všeč negovalni balzam za ustnice, ki z enim samim potegom navlaži izsušene ustnice, in koncentrat za oči, ki je med zvezdnicami dosegel nekakšen kult. Set v omejeni izdaji, ki stane 505 evrov, vsebuje še čistilno peno, tonik, obnovitveni serum, vlažilni serum, učvrstilno masko za oči in tri različne kreme za obraz.

Foto: La mer

Dior

Enega izmed bolj razkošnih koledarjev predstavlja francoska hiša Dior. V njem najdete 24 izdelkov, poleg ličil, negovalnih izdelkov in parfumov še dišečo svečo La Collection Privée Christian Dior 30 Montaigne, ki diši božansko. A tudi to (žal) ne upravičuje astronomske cene, ki znaša krepko čez 600 evrov.

Foto: Dior

Notino

Spletna drogerija Notino je v 200 evrov vredni koledar skrila izdelke različnih znamk, ki ustvarjajo popoln paket za lepotičenje v novem letu. Med izdelki, ki se jih najbolj veselimo so serum Avène Hydrance Boost, intenzivna hidrantna maska za lase Moroccanoil, pametna čistilna krtačka Foreo in parfumska voda Paco Rabanne.

Foto: Notino

Avtor
Piše

Katja Štravs

Style. Več novic

New Report

Close