Če si proti, nisi prav informiran.
Kdor ni za nas, je proti nam…
V ponedeljek dobimo novih 16.500 odmerkov cepiva proti covidu-19. Del pošiljke bo namenjen zdravstvenemu osebju, okoli 12.000 odmerkov pa bo na voljo za cepljenje starejših od 80 let v splošni populaciji. Na portalu E-uprava je zanimanje za cepljenje do petka izrazilo nekaj več kot 111.000 ljudi. Zadržki pa še vedno ostajajo med zdravstvenim osebjem. Zato v zdravniški zbornici in Zbornici zdravstvene nege svoje člane pozivajo, naj se cepijo. S tem bodo zaščitili sebe in najranljivejše, s katerimi delajo vsak dan, hkrati pa dali zgled celotni družbi. Pogrešajo pa tudi dobro kampanjo za promocijo cepljenja.
Kakšno cepivo pride, Pfizer?
Govorila sem s kolegico v tujini, farmacevtko, ki je študirala te zadeve.
Ni šans, da se cepi.
So jim pa rekli, naj bi jih cepili vsake 3 (!) mesece, enkrat z enim, drugič z drugim cepivom (Pfizer, Moderna…)
Niti pod razno se ne misli cepiti in ne misli vnašati mRNA (messenger RNA) ‘cepiva’ v telo.
Tako tudi mi mislimo.
Zbiram mnenja in se učim. Ogromno stvari še ne vem, življenje pa je vsak dan krajše.
Se igramo malo telefončke, haha :-))
wd40, kaj je pravzaprav poanta tvoje teme, kaj bi rad povedal? Je to, kar si napisal, tvoje mnenje, je citat, bi rad, da o tem povemo svoja mnenja, ti pa ga ne boš, ker se ti ne ljubi ali se ti itak zdi vse samoumevno… Kaj torej?
[/quote]
Ja necepljeni naj imajo permanentno karanteno.
-obstajajo zdravila
-če so zdravila, ni potrebno cepivo
– mRNA :
In other words, sticking messenger RNA in a vaccine is a really, REALLY bad idea.
Messing around with DNA is iffy at best. Because of genetic recombination, each individual is unique. The purveyors of vaccines such as this have not well considered that some individuals might be transformed into mutation and amplification and mass production factories of something way worse than Covid.
Moj mož, bratranec in prijateljica so zdravniki, moja mama, teta, še 2 prijateljici farmacevti. Prvi trije so se vsi že cepili prejšnji teden, ostali vsi prijavljeni in komaj čakajo, da pridejo na vrsto. Tudi od njihovih kolegov noben nima pomislekov. Na oddelku pri možu so se cepili vsi zdravniki, a zelo malo sester. Tam pa res cvetijo vse možne teorije zarote. Ena sestra je celo sveto prepričana, da svet upravljajo nekakšni plazilci iz vesolja, ki so seveda tudi naštimali Covid zaroto. Sestre so pač nizko izobražen kader, imajo se pa za insajderje in se jim fajn zdi, da so nekaj posebnega. Res pa to ni Covid oddelek, tako da nimajo stika s kovid bolniki.