Če si proti, nisi prav informiran.
Saj, to tudi meni ni jasno kako glup moraš biti, da verjameš ali celo podpiraš zločince ?
Ne vem, kako to, da se ljudje sploh nič ne cenijo ?
Psihopati na oblasti imajo narod za norca, afera na afero…..Vsem je jasno, da je to koruptivna država in da vsak mesec gre stotine milijonov za korupcijo….
Zdaj celo delajo množični cepilni poskus….Glupi ljudje pa se prostovoljno prijavljajo.
[/quote]
Kradejo vsi politiki povsod na svetu, muckajo in goljufajo…ampak, ko se gre za obstoj naroda je pa vrag vzel šalo. Tukaj se pa konča.
Jaz mislim, ad nam je vsem razumnim vseeno za anticepilne zarukance, ki so enosatvno prezabiti, da bi razumeli, da covid je nevaren in da lahko nastrada tudi mlajši in sicer zdrav človek. Ni nobene garancije da ne, ker jih je že precej mladih resno zbolelo. In če je cepivo na voljo, zakaj pa ne.
Ampak ni moč razumet kaj vas toliko boli, da kar ne eksplodirate? Poglej robija, ludo delikventno, al sta vsa penasta kot da imata steklino, dan pred smrtjo. Kaj vam kdo jemlje, da tako boleče norite?
Jaz mislim, ad nam je vsem razumnim vseeno za anticepilne zarukance, ki so enosatvno prezabiti, da bi razumeli, da covid je nevaren in da lahko nastrada tudi mlajši in sicer zdrav človek. Ni nobene garancije da ne, ker jih je že precej mladih resno zbolelo. In če je cepivo na voljo, zakaj pa ne.
Ampak ni moč razumet kaj vas toliko boli, da kar ne eksplodirate? Poglej robija, ludo delikventno, al sta vsa penasta kot da imata steklino, dan pred smrtjo. Kaj vam kdo jemlje, da tako boleče norite?
[/quote]
Ko zmešan paničar, ki komaj čaka na dozo, druge obtožuje norenja. 😀
Ko zmešan paničar, ki komaj čaka na dozo, druge obtožuje norenja. 😀
[/quote]
Saj ne znaš povedat, kaj te tako hudo boli, če se bodo drugi cepili, ti pa ne?
Skupno vsem anticepilcem in antimaskerjem je to, da imate izredno nizko izobrazbo. Večina zgolj osnovno šolo ali še to nedokončano. Tudi to pove vse.
Ni pa moč razumet te psihopatskosti, da ne nehate napadat vseh, dobesedno vas je razneslo od jeze, ker vi brez izobrazbe vse veste, pa vam nihče noče kimat.
Noben politik ni brezmadežen, nobena vlada ni nedolžna, je pa ena velika razlika v mentaliteti med Slovenijo in Izraelom… Tudi najslabši Izraelec v vladi (lahkoje pokvarjen do kosti) ne bo žrtvoval naroda za nobeno zlato tele, naredili bojo vse da narod preživi- cisto vse kar je potrebno. Potrebno podčrtano z rdečo. Tega se bojo morali slovenski politiki se naučiti. Ja zaupam samo cepljenju v Izraelu, našim pač ne. Zdaj pa razmišljaj če imaš s čim
[/quote]
Hahaha anticepilce še nekako razumem, da so prestrašeni in mislijo, da jih bo cepivo odpihnilo s ploščate Zemlje, ampak tole o zaupanju Izraelski vladi pa zmaga.
Kot da bi vlade same v neki kleti izumljale cepivo :-)) Izraelci imajo drugačnega kot ostali po svetu, hahaha :-)))
Nov monizem, hehehe 😀
Hahaha anticepilce še nekako razumem, da so prestrašeni in mislijo, da jih bo cepivo odpihnilo s ploščate Zemlje, ampak tole o zaupanju Izraelski vladi pa zmaga.
Kot da bi vlade same v neki kleti izumljale cepivo :-)) Izraelci imajo drugačnega kot ostali po svetu, hahaha :-)))
Nov monizem, hehehe 😀
[/quote]
Viš, ko ne razumeš.
Mary misli, da pač zaupa izraelski vladi, da bo cepila ljudi z uradnim cepivom (enakim, kot vsi), slovenski pa ne – naši bodo cepivo prodali in cepili s ponadredki snežić&co.
Nov monizem, hehehe 😀
[/quote]
Nikjer nisem rekla, da imajo drugačnega, to je na tvojem zeljniku zraslo. Pravim da so ljudje proti cepljenju tukaj ker ne zaupajo državi in stroki svojega zdravja, tam je to malo drugače in nimajo veliko zadržkov, toliko zaupajo stroki in voditeljem (pa naj bojo kakšni že so) da zaupajo, da jih ne bojo za zlata teleta prodali. Cepijo se že nek čas. To je razlika.
Spomni se mask, testerjev itd..bojo res kupili cepivo ali bojo kupili cepivo na npr Kitajskem od xxc ponudnika za male pare in rekli to je prava stvar… Jaz jim pač ne zaupam, vseje pri nas možno, vsak po svoje
Viš, ko ne razumeš.
Mary misli, da pač zaupa izraelski vladi, da bo cepila ljudi z uradnim cepivom (enakim, kot vsi), slovenski pa ne – naši bodo cepivo prodali in cepili s ponadredki snežić&co.
[/quote]
Res je, točno tako sem mislila. Je pa to žalostno, da smo prišli do točke, ko dvomimo cisto o vsem kar nam rečejo, obljubijo. V bistvu žalostno, samo izkušnje so take in zaupanja ni več.
Viš, ko ne razumeš.
[/quote]
Ta je še bolj bosa.
Prvič zato, ker ima vsaka vlada svoje Snežiče&co, tudi izraelska, drugič pa zato, ker bi se v primeru cepljenja s placebom hitro pokazalo nadaljnje naraščanje okužb in smrti ter posledično tudi razlogi za odsotnost protiteles pri “cepljenih”.
Ta je še bolj bosa.
Prvič zato, ker ima vsaka vlada svoje Snežiče&co, tudi izraelska, drugič pa zato, ker bi se v primeru cepljenja s placebom hitro pokazalo nadaljnje naraščanje okužb in smrti ter posledično tudi razlogi za odsotnost protiteles pri “cepljenih”.
[/quote]
Ne primerjati tukaj in tam. Jasno je da se tam narod cepi, pri nas se noče. Le zakaj.? Trdim da izključno zato ker ne zaupajo vodjam ne glede na barvo, tudi če bi bil kdo drug trenutno na vladi bi bilo popolnoma isto.
Nikjer nisem rekla, da imajo drugačnega, to je na tvojem zeljniku zraslo. Pravim da so ljudje proti cepljenju tukaj ker ne zaupajo državi in stroki svojega zdravja, tam je to malo drugače in nimajo veliko zadržkov, toliko zaupajo stroki in voditeljem (pa naj bojo kakšni že so) da zaupajo, da jih ne bojo za zlata teleta prodali. Cepijo se že nek čas. To je razlika.
Spomni se mask, testerjev itd..bojo res kupili cepivo ali bojo kupili cepivo na npr Kitajskem od xxc ponudnika za male pare in rekli to je prava stvar… Jaz jim pač ne zaupam, vseje pri nas možno, vsak po svoje
[/quote]
Ja, seveda, ljudje v Izraelu zaupajo vladi, zato se cepijo, ja. Pa v obvezno služenje vojaškega roka tudi hodijo zaradi zaupanja, ane? Sploh ženske, haha.
Zato vsi najbogatejši Judje živijo drugod in ne v Izraelu…. 😀
Cepljenje je tam v resnici obvezno, brez vprašanj, kaj in kako.
Ta je še bolj bosa.
[/quote]
Ja in? Vlada kot vidiš sproti najde dežurne krivce za naraščanje okužb, še prav bi jim prišlo, da lahko še malo zategnejo represijo. Malo si poglej vedno daljši seznam krivcev od lanskega marca, do danes. Naj ti pomagam, začne se s smučarji v Italiji se mi zdi.
A veš tisti, ki hodijo po hišah in prodajajo čudežne sesalce in masažne aparate po par jurjev evrov? No, tem bolj zaupam, kot naši vladi,
Ne primerjati tukaj in tam. Jasno je da se tam narod cepi, pri nas se noče. Le zakaj.? Trdim da izključno zato ker ne zaupajo vodjam ne glede na barvo, tudi če bi bil kdo drug trenutno na vladi bi bilo popolnoma isto.
[/quote]Tole je mene zelo, zelo presenetilo, ko sem brala,da se v Izraelu masovno cepijo.
potem sem si rekla aha, oni majo neki svojga in sem šla brskat katero cepivo…ampak cepivo je isto. In sem se res zamislila,kako, zakaj?oni se prvi ne bi pustili nategnit.
Skozi tvojhe oči mi je slika bolj jasna…ali pa so res zamenjali flaške in imajo svoje cepivo.
Ta je še bolj bosa.
[/quote]
V kolikor število pozitivnih nadzorujejom s previsokim številom amplifikacij, to ne bo držalo. Samo zmanjšajo število amplifikacij in s tem prikažejo manj pozitivnih, ter kao delujoče cepivo, na intenzivno pa prenehajo vlačit vsega i svašta.
Ja, seveda, ljudje v Izraelu zaupajo vladi, zato se cepijo, ja. Pa v obvezno služenje vojaškega roka tudi hodijo zaradi zaupanja, ane? Sploh ženske, haha.
Zato vsi najbogatejši Judje živijo drugod in ne v Izraelu…. 😀
Cepljenje je tam v resnici obvezno, brez vprašanj, kaj in kako.
[/quote]
Skor vsak dan sem na vezi z mojimi iz Izraela, zato ne pametuj o stvareh o katerih ne veš nič.
Sprijazni se da narod ne zaupa vladi katero ti pač podpiraš in govoriš nesmisle. To je tvoja stvar koga ti podpiraš, da bojo ljudje spremenili mnenje in začeli spet zaupat par besed ne bo dovolj, se najmanj tvojih. Poglej okoli sebe in ti bo vse jasno kako in koliko ljudje zaupajo državi, stroki…
Skor vsak dan sem na vezi z mojimi iz Izraela, zato ne pametuj o stvareh o katerih ne veš nič.
Sprijazni se da narod ne zaupa vladi katero ti pač podpiraš in govoriš nesmisle. To je tvoja stvar koga ti podpiraš, da bojo ljudje spremenili mnenje in začeli spet zaupat par besed ne bo dovolj, se najmanj tvojih. Poglej okoli sebe in ti bo vse jasno kako in koliko ljudje zaupajo državi, stroki…
[/quote]
Pa kdo bo zaupal kriminalcem…
Nočem žaliti, ampak, prav naštudirano mi tega žal ne znaš komentirati ZAKAJ se ne boš cepila. Dovoli da ti razložim. mRNA cepivo temelji na tem, da ti v tvoje obrambne celice vnese RNA, ki ustvari protitelesa.
Pri OKUŽBI s Covidom se pa zgodi to, da dobiš po vseh možnih celicah v svojem telesu Covidoc RNA, ki potem omogoča ustvarjanje kopij Covida. Okužba se dogaja na ekvivalentno genetskem nivoju. To je potem mešanje znanja, ne samo iz farmacije, ampak tudi virologije – česar na farmacevtskem faksu verjetno ne učijo v detajle
Vsaj s stališča genetske vsiljivosti, ni praktično nobene razlike oziroma je mRNA cepivo manj genetsko vsiljivo, ker ne cilja celotnega telesa. Je pa žal pogel tega res tudi to, da je Covid, enako kot cepivo, prišel iz laboratorija (pa čeprav se sedaj to nekoliko prikriva v izogib paniki), tako da tudi če bi recimo želela bolj naravno vartianto, nima smisla izbirati Covid okužbe.
[/quote]
Ne podpiram vlade, podpiram cepljenje.
Cepljenje nima s to vlado (ali katero drugo) ničesar skupnega.
Če bi ti resnično imela stike s svojimi v Izraelu, bi vedela o čem govorim, tako pa vidim, da nimaš kaj dosti pojma o načinu življenja tam, ker nisi judinja.
Ne podpiram vlade, podpiram cepljenje.
Cepljenje nima s to vlado (ali katero drugo) ničesar skupnega.
Če bi ti resnično imela stike s svojimi v Izraelu, bi vedela o čem govorim, tako pa vidim, da nimaš kaj dosti pojma o načinu življenja tam, ker nisi judinja.
[/quote]
Ne nakladaj, če kdo si ti ta, ki nima pojma in spet pametujes kot že večkrat. Spet misliš da si pametna, pa nisi.
Se bom cepila. Sem mlajša in nisem v rizični skupini tako da sicer še ne kmalu.
Edina stvar, ki me pri cepljenju skrbi je drugi odmerek – oziroma kako ga bodo pri nas speljali – glede na to kako gredo pri nas stvari kar se logistike tiče me sploh ne bo presenetilo če se bodo tu pojavile težave (ne bo zadostno število cepiv za drugi odmerek). No, ko jaz pridem na vrsto najbrž že bo urejeno.