Dedek Mraz z med.over netom….
Lepo pozdravljeni!
Ufff me bo zdajle moj najdražji ….. a s’ nora……pa kako boš sfolgala itd…..hehe…..no torej….Glede na to, da imam rok poroda sredino novembra in, da sem zakorakala v zadnji mesec se ponudim, da organiziram vse kar se da organizirati brez letanja okoli…. kar pomeni :
– spisek udeležencev,
– darila,
– izvajalca programa,
– in lokacijo,
– pa še BREZ KAJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE SE NE GREM, zato KAJA JAVI SE….
Torej bi potrebovala pomoč pri izdelavi vabilc in distribuciji, pri pakiranju in označevanju darilnih paketov in sami pomoči Dedku Mrazu pri deljenju daril…
Pa lepo bi bilo, če bi se pofočkali tisti, ki ste zainteresirani, da se čim prej odpravim na lov za darili in sestavim pakete po starosti, odpremo račun pri Kaji za darila + prireditev itd itd……aja pa letos bomo zaradi časa, ki mi je ostal na razpolago in tega je res, res malo bolj gestapovski in se boste morali vsi zainteresirani res držati rokov…..
Pa da vidim odziv…..
lep dan vsem
Analina
Ne bo te sam tvoj , ampak tud’ jaz bom rekla a s’ nora al’ kva. Dojenčico pod pajsko , pa gremo darila nabirat. Pišuka, se vidi, da sem mal’ starejša od tebe in mi kej tazga ne bi prišlo na misel.
Sem zraven ampak samo pod pogojem, da dobiva še kakšnega pomočnika.
Lani je bilo predvsem zate ubitačno in rabiva vsaj še eno zanesljivo osebo s prevozom iz Ljubljane.
yp pomočniki jaaaaa……sej to je pogoj kaja, ker jaz bom v decembru bolj malo lahko in name lahko računate do roka hehe potem a zelo zelo pogojno, ker tudi mojega ne morem obremeniti glede na to, da se od našega hlačmana pričakuje kakšen ljubosumni izziv in zato rabim celega očka poleg…..rahlo računam na nikanže pa še eno imam u mislih hehe….
…kajča kr se tiče prevoza mam pa jz zdej izpit hehe…
Lp
A.
Živjo,
Sem Nina, imam sina, ki bo star dve leti in več kot navdušena nad idejo. Seveda sem pripravljena tudi pomagati. Sem iz Ljubljane.
Imam pa tudi mamo, ki pazi mojega fanta in je tudi pripravljena pomagati. Ona ima namreč čas tudi v dopoldanskih urah. Za stvar že ve in je za.
Dobite me na e-naslovu: [email protected].
lp
Nina
Ola Analina!!
A veš, da res kar ne morem verjet!!
Res si dušica in jaz več kot presrečna! ;))))
Ponujam ti svoj delček pomoči, vendar tudi ne vem prav koliko si lahko z mano sploh pomagaš? Sem namreč v sedmem mesecu, trebuh imam že kot slon in tudi če to le ne bi bil tak problem, imam doma še eno hlačko, ki ima 14 mesecev..
Tako da,… Javi če sem ti lahko kakorkoli v pomoč.
In pa še to me zanima.
Kdaj bo fešta? ( Predvidoma seveda! )
Jaz imam rok sicer res šele 4.1., a vem, da bom rodila že tam proti koncu decembra. Seveda pa ne bi rada zamudila, saj se mi je lani kar milo zdelo, ker je bila Tia pri štirih mesecih še čisto premajhna za kaj takega.
No, upam, da me ne bo prehitelo! ;))
Hvala še enkrat za ves tvoj trud in čakam navodila!
Lep dan!
Vallery!
Mene pa nekaj zanima…..kje se vse to dogaja in približen datum???
Pomagati na žalost ne morem,ker sem iz N.Gorice, bi pa hčerkico (takrat bo 10 mescev) pripeljala. Pa še fajn bi bilo vas punce v živo spoznat.
Tle na našem koncu se ne dogaja prav veliko,Dedek mraz pride na trg,kaj več pa ne.
Sej je itak avtocesta in ni problema priti.
Oddaljenost mi ovira,a ne?
Če bo mogoče bi se vam pridružili.
Hvala za vsako informacijo!
Lp,Kristi& family